To je to što me zanima!

Nakon niza napada na osječkim ulicama, policija ulovila jednog napadača. Za jednim se traga

Policija je u Osijeku proteklih dana dobila dojave o nizu napada, a u subotu su izvijestili kako su uhitili jednog napadača koji je jučer zajedno s 24-godišnjakom napao dvojicu mladića. Jednog od napadača još traže
Vidi originalni članak

Nakon dojava o nizu napada na osječkim ulicama, PU osječko baranjska pojačala je aktivnosti te su uhitili mladića (25) za kojeg sumnjaju da je u petak ujutro na križanju Svačićeve i Frankopanske ulice u Osijeku napao dva dvadesetogodišnjaka. 

Zajedno s njim bio je i 24-godišnjak, no za njim se još traga, navodi policija. 

Jednog od napadnutih mladića teško su ozlijedili, navodi policija. 

KRUŽE UPOZORENJA Nepoznata skupina mladića 'hara' Osijekom i napada ljude: Policija pojačala ophodnje

Podsjetimo, policija je posljednjih dana na području Osijeka zaprimila nekoliko dojava o napadima na gradskim ulicama.

Tako je u subotu, 15. listopada policija zaprimila dojavu da je dvojicu mladića u blizini Konkatedrale sv. Petra i Pavla, u ulici Pavla Pejačevića 1, presrelo nekoliko nepoznatih mladića, koji su tjelesno napali jednoga od njih i lakše ga ozlijedili.
 
U utorak, 18. listopada je zaprimljena dojava da su dvije mlađe muške osobe napale jednoga mladića u blizini dječjeg vrtića u Krstovoj ulici 93, a potom i da je u ulici Zeleno polje, u blizini križanja s Gupčevom ulicom, također napadnut mladić.
 
U petak su izvijestili i da im je noć ranije dojavljeno da su kod benzinske crpke na Vijencu Ivana Meštrovića tri nepoznate muške osobe napale dva mladića. Na mjestu napada nisu zatečeni ni oštećene osobe, ni počinitelji.
 
Također je tijekom petka zaprimljena dojava da je na križanju Divaltove i Svačićeve ulice napadnuta jedna muška osoba, kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Jučer su izvijestili i da je troje ljudi u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju, a koje se dovode u vezu sa sinoćnim događajem kod benzinske crpke u Osijeku. Također su zbog prijavljenih događaja pojačane ophodnje u cijelom gradu.
 
Nemaju zaprimljenih prijava iz domene seksualnih delikata, niti da je netko napadnut ili ozlijeđen hladnim oružjem.
 
Inače, tijekom prvih devet mjeseci ove godine evidentirano je 564 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na području PU osječko-baranjske, dok je su isto razdoblje prošle godine zabilježena 634 takva prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • argh1 23.10.2022.

    Mali Davor iz centra grada, manjinac sa puno braće i sestara, svi gledaju u križ i svi se odgajaju na ulici, puše i tuku i vijaju djecu iz obližnjih škola

  • ramokatolik 22.10.2022.

    9,19 i riješio si problem

  • Dadily 22.10.2022.

    neki ogorčeni ruski obožavatelj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare