To je to što me zanima!

Demolirali kafić i napali goste: Jedan priveden na ispitivanje

Dvoje je ozlijeđenih, a policija je tijekom večeri dovela jednog od sudionika tučnjave na razgovor. Trenutno je očevid u tijeku kojim će se utvrditi uzrok tučnjave.
Vidi originalni članak

U šoku sam. Ne poznajem te dečke i nikad nisu došli u naš kafić. Do sada nikad nismo imali problema. Istina je da je vlasnica kafića ozlijeđena ali to je sve što mogu dodati, rekao nam je jedan od vlasnika kafića Dalmatinka u Paromlinskoj ulici u Zagrebu, koji je uništen tijekom masovne tučnjave u srijedu navečer.

Pogledajte video

Sukob više osoba započeo je malo poslije 18 sati kod zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Jedna od svjedokinja za Index je ispričala da se skupina mladića zaletjela prema jednome te da su ga bacili na pod i cipelarili.  Kaže da su pobjegli van iz knjižnice kad su se spustili zaštitari, ali da su ostali vani te da su vikali.

Nakon dolaska policije grupa se razbježala u smjeru sjevera, prema Glavnom kolodvoru.

Sukob su nastavili u lokalnom kafiću Dalmatinka, nekoliko metara udaljenom od knjižnice, gdje su ozlijeđene dvije osobe koje su prevezene u bolnicu. Treća osoba koja se prvotno navodila kao ozlijeđena odbila je liječničku pomoć.

Sukobljena grupa porazbijala je stakla i vrata od kafića, napala je i rastjerala goste, a svjedoci koji su se tamo zatekli u to vrijeme za Jutarnji su ispričali da je poletjela i bengalka. Stanovnici zagrebačkog Trnja kažu nam kako su čuli galamu i policiju. Dodali su da se radi o mirnom kafiću u kojem nikad do sada nije bilo problema. 

- Jedna osoba dovedena je u službene prostorije na ispitivanje. Više informacija imat ćemo nakon dovršetka istrage - potvrdili su iz PU zagrebačke. Policija i dalje traga za ostalim počiniteljima koji su pobjegli. Trenutno je očevid u tijeku kojim će se utvrditi uzrok tučnjave, a navodno se radi o nastavku navijačkih obračuna. 

Idi na 24sata

Komentari 155

  • ina67 26.10.2018.

    Do kuda smo došli? I ovo je primjer kako su uspjeli podijeliti narod.

  • centarfor 25.10.2018.

    za sve je isključivi krivo sudstvo. Kada ih uhvate biti će neka prekršajna prijava i to je sve. Kad bi zbog ovog terorizma (jer teroriziraju mirne građane) bili po dvije i više godina u zatvoru, nikada im ne bi palo na pamet ovako nešto. Isto vrijedi i za "navijače" zbog kojih nema gledatelja na stadionima.

  • Jalas 25.10.2018.

    Da nije opet neka posebna glazba puštana koja je opasna za svijet i okolinu. Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare