To je to što me zanima!

Nakon pada aviona htjeli pojesti pilota da prežive

Čileanski spasioci pronašli su olupinu aviona koji se srušio u subotu. Pad je preživjelo svih devet putnika, no pilot je poginuo. Njega su htjeli pojesti
Vidi originalni članak

Devetero putnika koji su preživjeli pad aviona u Čileu i proveli četiri dana u planinama progovorili su o strahotama koje su prošli. Rekli su da su se grijali jedni uz druge u olupini Cessne jer su temperature bile nepodnošljive, a razmišljali su i o kanibalizmu. Pilot, koji je zadobio teške ozljede tijekom pada, umro je dva dana kasnije. Putnici su priznali da su ga htjeli pojesti kako ne bi umrli od gladi.
- Imao je duboku posjekotinu na glavi i izgubio je puno krvi. Nismo mogli učiniti ništa za njega. Preminuo je u ponedjeljak oko podneva - priča jedan od preživjelih, Victor Suazo, i dodaje kako su uvjeti u šumi bili vrlo "ekstremni".
- Razmišljali smo da se nahranimo pilotom, ali neki se nisu slagali s tom idejom - dodaje Victor. Drugi putnik, Miguel Almonacid (29), opisuje kako su se grijali.
- Bilo je jako hladno i vjetrovito. Obukli smo svu odjeću koju smo imali i stisnuli se zajedno. Prtljagu smo palili i tako se grijali uz vatru - rekao je Miguel. Cessna 208 Caravan poletjela u subotu rano poslijepodne s aerodroma Puerto Montt, a nedugo zatim joj se izgubio svaki trag. Čileanski spasioci olupinu su pronašli tek u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_26479 13.06.2008.

    ovo kao scenari nekog filma nista neobicno

  • seine 13.06.2008.

    ne bi bilo prvi puta da se takvo sto dogodi,ljudi u takvim nesrecama primorani su da takvo sto ucine ako zele da ostanu zivi.To se sada cini groznom stvari,ali da ti se takvo sto dogodi vjerujem da bi poceo razmisljati isto

  • balun 13.06.2008.

    Kakvi kreteni, stjuardese su ukusnije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare