To je to što me zanima!

Nakon parlamentarnih izbora moguća suradnja Holy i SDP-a

Ako će se dogoditi da će o ORaH-u ovisiti raspisivanje novih izbora, mi ćemo sjesti za stol s lijevom opcijom i pokušati dogovoriti sporazum, rekla je Mirela Holy
Vidi originalni članak

Bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy, koja je bila primorana napustiti Milanovićevu Vladu, sad kaže kako postoji mogućnost za njihovu suradnju.

- Ako će se dogoditi da će o ORaH-u ovisiti raspisivanje novih izbora, mi ćemo sjesti za stol s lijevom opcijom i pokušati dogovoriti sporazum koji će biti potpuno programski usmjeren - kaže šefica ORaH-a.

Ističe da će, dođe li do toga, o tome odlučivati svi članovi stranke na unutarstranačkom referendumu. Prije mjesec dana na N1 je otkrila kako je bilo otvorenih ponuda iz SDP-a.

- Nedavno se Maras u telefonskom razgovoru razbacivao brojem mandata, nudio nam je osam mjesta na listi. Po nama, politika ne smije biti grabež za vlast - rekla je Mirela Holy krajem kolovoza

I dalje ističe da za ORaH nema razlike između HDZ-a i SDP-a.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • zmaj4444 29.09.2015.

    to je svima jasno kao dan

  • Voltaire_ 29.09.2015.

    Gospodjo ? Holy kojim SDP - om ? Mislite sa liberalnom strankom, i gospodinom ? Potrckom tante Merkelice Milanovicem ? :)

  • sveznalicaa00 29.09.2015.

    e sad pogotovo neću glasati za SDP!

Komentiraj...
Vidi sve komentare