To je to što me zanima!

Nakon prepirke ubo nožem pješaka na zebri u Zagrebu

Muškarac je ubo pješaka (24) ispod lijeve strane rebara. Lakše je ozlijeđen. Navodno ga je mladić izazivao i provocirao te mu počeo udarati po autu
Vidi originalni članak

Muškarac M.D. (42) u subotu je oko 19 sati na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Svilkovići u Zagrebu pokušao ubiti mladića V.H. (24). Sukobili su se na pješačkom prijelazu. Osumnjičeni je bio u automobilu sa suprugom (36) i bebom starom nekoliko mjeseci, a mladić je prelazio preko pješačkog prijelaza. Posvađali su se, nakon čega je M.D. ubo nožem pješaka ispod lijeve strane rebara. Rekao je kako pješak nije stao na zebri te je izašao iz automobila i ubo ga. Navodno ga je mladić izazivao i provocirao te mu počeo udarati po automobilu. Vozač je pobjegao nakon što je ubo mladića, a ozlijeđeni je nazvao Hitnu pomoć te su ga prevezli u KB Sestre milosrdnice. Ozlijeđeni mladić je od prije poznat policiji zbog nasilja, dok muškarac koji ga je ubo nije evidentiran. Policija još istražuje okolnosti slučaja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jadro73 14.02.2010.

    Ajme,pa što to moje oči vide?Samo jedna osoba podržava moj komentar,a ostali brane ubojicu koji bode ljude po cesti nožem.Valjda mislite da ga je htio poškakljati sa čakijom?Što se čudite našem sudstvu kada ste i vi isti.Licemjeri!

  • jadro73 14.02.2010.

    I još nešto.Točno znam taj osjećaj.Hodaš preko zebre,a konjina ti se zabija u noge,sam što te ne zgazi jer bi htio da trčiš i da mu se što prije makneš.Moj muž je isto jedan od histerika koji se zabijaju ljudima u noge.Jednom još dok smo hodali to je napravio jednoj babi sa štapom,a ona se lijepo okrenula i tras sa šljakom po haubi.Kad mi je pričao valjala sam se od smijeha.

  • jadro73 14.02.2010.

    Evidentiran je zbog nasilja.Recite da li je kažnjavan?Evidentirana može biti i moja baba,a ovaj debil ima u autu ženu i malu bebu,a toliko je poremećen da ide ubit čovjeka.Toliko sebično za ne povjerovat.Sada će lijepo,ako ima pravde guliti u ćuzi zbog ubojstva u pokušaju osim ako mu se ne oprosti zbog nekažnjavanosti,a ne bi trebalo jer nismo na divljem zapadu.Ženi će ionako biti bolje bez budale.Pitaj Boga što ona doma prolazi jer frajer očito ima kratak fitilj i bolestan mozak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare