To je to što me zanima!

Nakon prepucavanja Kosor zove Josipovića na sastanak

Premijerka Jadranka Kosor kazala je kako postoje mnoštvo pitanja i problema koje bi prema Ustavu trebali ona i predsjednik Ivo Josipović zajednički riješiti
Vidi originalni članak

Nakon žestokog prepucavanja 'strasti' između predsjednika Ive Josipovića i premijerke Jadranke Kosor su se smirile. Josipović je u intervjuu za NovuTV u srijedu izjavio kako svojim izjavama nije imao namjeru uvrijediti premijerku, a Kosor je u razgovoru za Medija Servis pozvala predsjednika da se sastanu. Kazala je kako ima mnogo pitanja i problema koje prema Ustavu moraju zajedno rješavati budući da 'do izbora ne bi bilo dobro da sve stoji i da se ostvari ona predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da ništa do izbora ne treba raditi'. Predsjednik je prihvatio premijerkin poziv na sastanak.

U intervjuu je također zaključila kako se Josipović sam svrstao na stranu SDP-a i da na razne načine šalje signale za koga treba glasovati. Premijerka smatra kako je rast BDP-a od 0,8 posto prvi jasni znak da izlazimo iz krize, jasni znak da se oporavljamo. Na pitanje o kritikama da samo putuje zemljom i slika se, predsjednica hrvatske vlade rekla je kako ima pravo ići onamo kamo je pozovu, pogotovo ako je vlada sudjelovala u nekom projektu. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • feba 09.09.2011.

    Ova žena sve više liči na diktatora bez premca.

  • mrkva1974 08.09.2011.

    Jedva cekam da se hrvatska "zacrveni"..........

  • aster blistok 08.09.2011.

    Tješi me jedna stvar, Slijedeće godine u ovo vrijeme više neće biti ni nje ni izdajničke stranke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare