To je to što me zanima!

Nakon prevelikih, zagorski učenici dobili premale maske. Iz Županije se ograđuju od svega.

Nakon XXXL maski koje su dobili učenici iz Krapinsko-zagorske županije, zbog kojih se župan Željko Kolar ispričao, učenicima su podijeljene jednokratke, premale maske. Iz Županije tvrde da ih oni nisu naručili.
Vidi originalni članak

Saga o maskama za učenike Krapinsko - zagorskih škola se nastavlja. Nakon što je prije 2 tjedna, portal NiZagorjemalo izvijestilo o prevelikom, jednoslojnim maskama koje su mogle poslužiti samo za izradu šatora, župan Željko Kolar morao se javno ispričati. Kolar ih je naručio ih je od preprodavača, a zbog neupotrebljivosti neke škole ih nisu ni podijelile učenicima.

Kako prenosi isti portal, učenici su danas dobili nove jednokratne maske, no ni ove nisu upotrebljive jer su - premale.

MAJKO MILA Sjećate se maski koje su djeca dobila u zagorskim školama? Došle su nove. Još su gore

No, iz županovog ureda stiže demantij u kojem tvrde da ih nisu oni naručili:

 -  Krapinsko-zagorska županija nije naručila niti dijelila jednokratne dječje maske koje su prema navodima medija podijeljene učenicima u nekoliko osnovnih škola u Županiji. Portal NiZagorjemalo.hr u svom članku navodi dobivanje premalenih maski u školama, a da nije provjerio osnovnu informaciju o tome tko je maske dostavio školi. Portal nije kontaktirao niti Županiju niti je tražio informaciju iz predmetnih škola o tome čije su maske. - kažu u dopisu iz ureda Župana.

Tvrde da se očito radi o pojedinačnoj privatnoj donaciji jer ih oni nisu naručili, a nove maske koje je županija naručila nakon fijaska sa prevelikima, uredno su podijeljene školama.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 06.10.2020.

    Neka se vidi tko nam vodi obrazovne institucije...

  • sexy_trubadur 03.10.2020.

    ahahahahahaha ,sad se vidi ko vodi drzavu ...profiteri i lopine 

  • lucans 23.09.2020.

    Najbolje da vam ih sivaju po mjeri onda bi valjda bili zadovoljni... Moji u skoli nose kakve im kupim ne cekam da ni ih netko donese i onda se jos zalim

Komentiraj...
Vidi sve komentare