To je to što me zanima!

Nakon prometnog kaosa su otkazani radovi na autocesti

U dane 28. i 29. svibnja 2014. neće biti radova na predmetnoj dionici kako je bilo najavljeno, pa ni zatvaranja dionice autoceste, poručili su iz HAK-a
Vidi originalni članak

Nakon završenih radova u tunelu Grič u utorak je otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Otočac i Gornja Ploča u oba smjera, nakon završenih radova u tunelu Grič.

U dane 28. i 29. svibnja 2014. neće biti radova na predmetnoj dionici kako je bilo najavljeno, pa ni zatvaranja dionice autoceste, poručuju iz HAK-a.

Podsjetimo, u utorak je zbog najavljenih radova u Lici nastao prometni kaos.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bopozopo 28.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Zlatko76 28.05.2014.

    Trenutno su odustali od radova i zatvaranja autoceste, pa će započeti sa rodovima i zatvoriti autocestu 01.08. A da li će netko od odgovornih odgovarati za ovaj propust koji se dogodio ?! Možda će netko iz moralnih razloga ponuditi ostavku !? Ah, da.....naši debelokošci u foteljama nemaju morala.

  • covekov123 28.05.2014.

    'Nakon završenih radova u tunelu Grič u utorak je otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Otočac i Gornja Ploča u oba smjera, nakon završenih radova u tunelu Grič.' Bilo je svakakvih bisera na 24sata, al ova recenica je vrhunac:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare