To je to što me zanima!

Veliki sukob: Krstičević zbog Podravke zaprijetio ostavkom

Nadzorni odbor Podravke nije se u srijedu uspio dogovoriti i izabrati novu Upravu tvrtke, iako je bilo objavljeno da će navečer objaviti imena novih čelnika kompanije
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor Podravke nije se u srijedu uspio dogovoriti i izabrati novu Upravu koprivničke tvrtke, iako je bilo objavljeno da će navečer objaviti imena novih čelnika kompanije. Kako neslužbeno doznajemo, zbog nesuglasica oko nove Podravkine uprave izbio je i otvoreni sukob unutar HDZ-a, a čak se govori da je ministar obrane Damir Krstičević, nezadovoljan činjenicom da nije izabran njegov kandidat Gordan Kolak, kuvertirao ostavku! Priča o ostavci došla je i do premijera.

Drugi kandidat, kojem je podršku davao ministar državne imovine Goran Marić, jest bivši direktor Zvečeva i član uprave Podravke iz doba afere Spice Marin Pucar. To je HSS-ovac koji je još prije sedam godina smislio plan po kojem bi Podravku razbio na pet kompanija pa prodao 25 posto udjela.

U isto vrijeme dok je smišljao taj plan o prodaje Podravke, Pucar je čudom preživio tešku prometnu nesreću za koju je, prema policijskom izvješću, bio i odgovoran, a u kojoj su poginula dva mladića. 

Kako doznajemo od sugovornika bliskog vrhu HDZ-a, premijeru Plenkoviću je prethodnih dana namjerno plasirana glasina da predstavnici mirovinskih fondova ne žele Kolaka. To, kako čujemo, uopće nije bila istina i mirovinci, zapravo, nisu imali ništa protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 259

  • bvalen16 23.02.2017.

    Dakle ako si adezenjara nema frke!Kad je Čaćić imao nesreću u Madjarskoj cijela frka na njega jer je "ubica" bar su tako govorili poštenjaci iz adz-a a kad njihov ubije dvije osobe i to Hrvate nikom nista...adz zna jbt ..ja domoljuba ja straha..Dakle sad treba razj...ti Podravku..ima li itko u adzu morala da kaže, stanimo ljudi dosta smo stete nanijeli lijepoj nasoj,nisu ni drugi mnogo bolji ali adz je noćna mora svakog poštenog Hrvata

  • ivica74 23.02.2017.

    Krsticevicu zar te nije sram gadis mi se

  • Vladimir Studen 23.02.2017.

    i preko mrtvih se gazi da se ostvare ciljevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare