To je to što me zanima!

Nakon smjene Adrijane Cvrtile, župan Celjak najavljuje: 'Sve će se razriješiti do kraja tjedna'

Gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić smijenio je direktoricu Eko Moslavine Adrijanu Cvrtilu jer je ona objavila snimke koje upliću Babića u namještanje radnih mjesta. Smjena bi se sad mogla spremati Babiću
Vidi originalni članak

Nakon što je USKOK ušao u gradsku upravu i tvrtku Eko Moslavina, HDZ - ov gradonačelnik Kutine Zlatko Babić mogao bi ostati bez fotelje. Naime, on je odlučio smijeniti direktoricu Adrijanu Cvrtilu nakon što je istupila u javnost s dokazima o uhljebljivanju na njegov nalog i sve prijavila institucijama. 

NAKON OTKRIĆA 24SATA Istražitelji USKOK-a došli su u Kutinu i Eko Moslavinu, uzimaju dokumentaciju o uhljebljivanju

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak za RTL rekao je kako će se situacija u Kutini razriješiti do kraja tjedna.

Nakon pitanja: 'Što je s ostavkom?' misleći na gradonačelnika Babića, rekao je: 'Strpite se.'

IMAMO NOVU SNIMKU Babića smo opet uhvatili u laži da nije zapošljavao HDZ-ovce: Tušit će me, preporučio sam ju...

24sata su zadnjih tjedan dana objavili svjedočanstvo Cvrtile o tome kako je jednom gradskom vijećniku koji je i zaposlenik Eko Moslavine morala dizati plaću, a drugom zaposliti sina u zamjenu za potporu gradonačelniku u prošlom mandatu. Svjedočila je i o tome kako je ukupno morala zaposliti i nije smjela dati otkaz 10-ak HDZ-ovaca, HSLS-ovaca i osoba bliskih gradonačelniku i predsjedniku gradskog vijeća.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 15.09.2021.

    plenki sta kazes

  • lukicluka11 15.09.2021.

    Kutina je nekad bio jedan od najrazvijenijih gradića u Hrvatskoj, imao je više radnih mjesta nego stanovnika, a onda je došao HDZ polako gasio proizvodne pogone i Kutinu pretvara u grad duhova po uzoru na Sisak kojeg su već odavno napustili svi i malo sposobni za rad, a ostali samo hdz uhljebi , branitelji i penzići, i tako je sad pod vodstvom ovog kriminalca Babića u Kutini, poluprazan gradić, industrije su un ištili evo sad prodaju i Petrokemiju koja je nekad i ala oko 5. tisućča radnika a sad 1300, od čega 250 u proizvodnji a ostalo su paraziti , lako se sve to može provjeriti, a Babić radi sve po nalogu Plenkošenka kiji ga za sada štiti.

  • jozicalen9 14.09.2021.

    Pa ako i smjene ovog lopova kriminalca i mafijaša Babića, a koga će postaviti da vodi kradeze, kad u hdz bandi nema poštenog hdz-ejca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare