To je to što me zanima!

Nakon Stipića, slijedi i Ribić: Predaje ostavku 17. studenog?

Mi ne radimo pompu. Mi ćemo ponudit naše ostavke onima koji su nas izabrali, najverojatnije na sjednici Velikog vijeća 17. studenog, poručio je Vilim Ribić
Vidi originalni članak

Nakon što je Željko Stipić, predsjednik školskog sindikata Preporod, u ponedjeljak dao ostavku zbog neuspjelog štrajka prosvjetara, čini se kako ista sudbina čeka i Vilima Ribićaosnivača i predsjednika Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

Naime, na Twitteru su se pojavile informacije da će dati ostavku, ali ne u javnosti već na sjednici Velikog vijeća 17. studenoga.

Ribić je na konferenciji za novinare ustvrdio kako se nakon štrajka prosvjetara odgovornost unutar sindikata mora preispitati, te da će on ponuditi svoju ostavku.

- Mi ne radimo pompu. Mi ćemo ponudit naše ostavke onima koji su nas izabrali, najvjerojatnije na sjednici Velikog vijeća 17. studenog - kazao je Ribić koji je inače oštro napao Stipića. 

- To je u redu što je Stipić najavio, jedina je razlika između nas i njega ta što mi ne dajemo ostavku novinarima, već članovima. Razlika između nas i Stipića je u tome što bi on trebao dati neopozivu ostavku, jer je toliko zla nanio sindikalnom pokretu - kazao je Ribić i dodao da Stipić 'čak ni u ovom štrajku nije bio čelnik, već analitičar'.

- Usred štrajka on je propitivao tajming, analizirao umjesto mobilizirao - kazali su na konferenciji za medije.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • vox populi 06.10.2015.

    Tako ti je to Ribiću kad slušaš Milanovića a ne svoju bazu,i ptice na grani znaju tko stoji iza prosvjeda i zašto.

  • lokal patriota 06.10.2015.

    Ribić nije izjavio da daje ostavku.Rekao je :dati ću moje mjesto na raspolaganje.Što očito ne znači da daje ostavku,jer očekuje da ga svi mole budući da je on nezamjenjiv kao i onaj sever i svi oni sa tako malim plaćama.Ako može ja bi mirovinu stavio na poček i isto kao oni za tu plaću pričao razne iste priče godinama.

  • fredaster 06.10.2015.

    otplacen krediti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare