To je to što me zanima!

Nakon sudara završio na stupu: 'Ovo je grozno ukleto raskrižje'

Policija, vatrogasci i Hitna pomoć dobili su oko 17.21 sati dojavu o sudaru dva automobila na raskrižju Kombolove i Ulice Božidara Magovca u Zagrebu. Promet je otežan
Vidi originalni članak

Opet su se sudarili na raskrižju Kombolove i Božidara Magovca. To je ukleto raskrižje, rekao nam je jedan od čitatelja koji je u četvrtak popodne snimio trenutak nakon nesreće u Novom Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema prvim informacijama, dva automobila su se sudarila oko 17.21 sati. Kako pokazuju fotografije, jednom vozilu razbijen je zadnji kraj dok je drugi nakon nesreće završio u stupu koji dijeli dva prometna traka. S obzirom da je iz jednog automobila curila tekućina pozvani su i vatrogasci. Kako doznajemo, radi se o tekućini iz kočnica, a ne o benzinu.

Hitna pomoć brzo je stigla kako bi pregledala vozače i putnike. Zasad je jedan čovjek ozlijeđen, no težina ozljeda nije poznata.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pijemkavudokostalispavaju 09.07.2020.

    Ulice Bozidara Magovca i Kombolova se ne krizaju medjusobno.

  • Bombarder32 09.07.2020.

    Prolazim tamo svaki dan jer radim na valjda 100m od tog križanja, ne znam kaj je ukleto osim nesposobnih vozača. Tamo moraš biti jedinstveni fenomen da skršiš auto...stvarno svaka čast.

  • ekstraglupinovinari 09.07.2020.

    Raskrizje nema veze sa budalama za volanom. A i te autoskole su danas idi mi dojdi mi. Doslovno za K.... kitu cvijeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare