To je to što me zanima!

Nakon svađe muža i kćer je polila solnom kiselinom

Beograd: Supružnici su se svađali na putu prema bolnici gdje je curica imala pregled. Ljutita žena je muža polila kiselinom, koja se prosula i na kći (4)
Vidi originalni članak

Biljana I. iz Šapca našla se s mužem Mladenom u ponedjeljak oko 9.30 sati u stanu na Bulevaru Zorana Đinđića u Novom Beogradu. Mladen živi u Bosni, a sa suprugom od koje se razvodi našao se kako bi dijete zajedno odveli na pregled u bolnicu. No na putu do bolnice su se posvađali. Biljana je iz torbe izvadila bocu sa solnom kiselinom koju joj je Mladen pokušao uzeti iz ruku. U tom trenutku Biljana mu je prosula kiselinu na glavu i u oči. U obračunu supružnika je stradala i njihova kći A.I. (4), kojoj se kiselina prosula na glavu. Mladena su s teškim opeklinama prebacili u bolnicu, a djevojčica se oporavlja u Dječjoj bolnici. Liječnici su utvrdili kako je djevojčica zadobila lakše opekline od kiseline na tjemenu, čelu i lijevoj strani lica, a opasna tekućina prsnula joj je i u oči. Djevojčica je izvan životne opasnosti i zadržat će je nekoliko dana na pretragama. Mladen ima opekline po očima, vratu i licu, a udahnuo je i pare od kiseline. Supružnici su se navodno međusobno optuživali tko je bacio kiselinu. Biljana je negirala da je bacila kiselinu na muža i dijete te krivnju svalila na supruga, piše srbijanski Press.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • audrey 09.12.2008.

    koja kretenusa!!!!!!

  • z501 09.12.2008.

    kurbetina srpska

  • buzdovan 09.12.2008.

    Ne znam što je tu čudno!? Pa, poznata je stvar da žene, pogotovo majke, u svojim torbicama uvijek nose nekoliko boca solne kiseline...

Komentiraj...
Vidi sve komentare