To je to što me zanima!

Nakon svađe otišao je kući, pa se vratio sa sjekirom i bombom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osumnjičeni se kako neslužbeno doznajemo u kafiću Miki u Botincu posvađao s jednim gostom, a kada je došao vlasnik kafića pokušao ih je smiriti
Vidi originalni članak

B.N. (55) u petak navečer je na goste kafića u Botincu bacio najvjerojatnije ručnu granatu i ranio sedmero ljudi, od čega troje teže i četvero lakše. Kako neslužbeno doznajemo, među ozlijeđenima je i vlasnik kafića.

Osumnjičeni se kako neslužbeno doznajemo u kafiću Miki u Botincu posvađao s jednim gostom, a kada je došao vlasnik kafića pokušao ih je smiriti. To je isprovociralo 55-godišnjaka koji je otišao kući gdje je pokupio granatu i sjekiru. Vratio se i na kafić bacio bombu, te dočekao policiju koja ga je odmah uhitila. 

Jedan od troje teško ozlijeđenih navodno ima ozljede opasne po život, a ranjeni su razmješteni u više zagrebačkih bolnica. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • bbbdado 22.04.2013.

    Reda mora biti

  • Renaldo 21.04.2013.

    Do kuće se mogao i razljutiti, smiriti, sabrati i razmisliti o svojim postupcima, ali ne... Čvrsto je odlučio da se osveti i zato mislim da je lik psihopat i treba mu dati 40 godina prdekane.

  • Putschi 21.04.2013.

    Tko mi to rece da je kod nas rat zavrsen. Jedan evropski politicar je reko " da im i oruzje oduzmemo oni bi kamen i toljagu zgrabili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare