To je to što me zanima!

Nakon tragedije u Andraševcu, u Zagorju proglasili Dan žalosti

Podsjetimo, još se utvrđuju sve okolnosti požara koji je izbio u subotu rano ujutro, a u ponedjeljak su u starački dom ušli i inspektori. U tragediji u Andraševcu život je izgubilo šestero ljudi
Vidi originalni članak

Nakon tragedije u kojoj je život izgubilo šestero korisnika staračkog doma u Andraševcu, Krapinsko-zagorska županija objavila je kako će sutra, 15. siječnja, bit Dan žalosti. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatske zastave bit će na pola koplja, a neće biti zabavnih priredbi te će se prilagoditi program pravnih osoba koje obavljaju televizijsku ili radijsku djelatnost, prenosi Zagorje International.

Podsjetimo, još se utvrđuju sve okolnosti požara koji je izbio u subotu rano ujutro, a u ponedjeljak su u starački dom ušli i inspektori. 

Inače, inspekcija je posljednji put u domu u Andraševcu, u kojem je izgorjelo šest štićenika, bila prije sedam godina i zaključila da su poslušali njihove ranije zamjerke te su dali dozvolu za rad. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • POTPEC 14.01.2020.

    Čemu sada inspekcije.???? Di ste bili do sada, a ne sad kad je 6.ljudi umrlo???? Gospodo redovito obilazite te domove i kontrolirajte u njima od igle do lokomotive, a za svaku veću grešku i veća kazna. Kad se ovakvo nešto dogodi ne triba ni inspekcija ni ništa. Samo da vi koji te domove tribate kontrolirati date neopozivi otkaz na poslu i dom se zatvori nakon dvi veće greške.

  • Nboy 14.01.2020.

    ljudskoj pohlepi nikad kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare