To je to što me zanima!

Nakon tri mjeseca kome umrla žena (34) izudarana kamenom

U listopadu prošle godine je na šetnici uz plažu Trstenik poznanik D.Š. (37) po glavi izudarao svoju poznanicu T.B. jer joj je bio dužan. Ona se od tada nije probudila
Vidi originalni članak

Preminula je T.B. (34) koju je u listopadu prošle godine na šetnici uz plažu Trstenik poznanik D.Š. (37) izudarao kamenom po glavi, piše Slobodna Dalmacija. Sve ovo vrijeme unatoč liječničkoj njezi djevojka se nije probudila iz duboke kome te je nažalost i preminula od posljedica ozljeđivanja. Policija je potvrdila da je zaprimila obavijest o smrti djevojke te da su je proslijedili Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu koje i vodi ovaj slučaj.

Njezin napadač je u istražnom zatvoru, a smrt žrtve uzrokovat će i promjenu kvalifikacije kaznenog djela. Do sada su ga sumnjičili za pokušaj teškog ubojstva iz koristoljublja. 

D.Š. je poznanicu napao nakon što ga je ona zatražila da joj vrati 20.000 kuna koje mu je posudila. 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • manwithbigcock1704 18.01.2014.

    uzas..da tako izudara zenu kojoj je duzan novce..pa debosu jedan bolje da si sebe ubio..truni u zatvoru sad..ovakvim ljudima uopce netreba sudenje,treba ga na lomaci spalit i tocka P.S nadam se da ces bit necija kuja tamo

  • ZelenaHrvatska 18.01.2014.

    40 godina ili kamenovanje u nekom nasem napustenom kamenolomu! Smece od covjeka i sada ce i on biti na nasoj grbaci,ipak kamenovanje(jeftinije je)

  • mutna77 18.01.2014.

    sirota žena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare