To je to što me zanima!

Otac ubio sina: 'Još od zadnjeg sukoba sin je bio na bolovanju'

Kriminalistička istraživanja i obdukcija još su u tijeku nakon što je u ponedjeljak otac usmrtio svog sina nakon brojnih svađi i neslaganja, pa sve priznao policiji
Vidi originalni članak

Županijska državna odvjetnica iz Bjelovara, Ksenija Pavić je kazala kako su kriminalistička istraživanja još uvijek u tijeku. 

Pokojnik je od studenog prošle godine cijelo vrijeme na bolovanju nakon sukoba s ocem, a na njegovom radnom mjestu, u Zavodu za hitnu medicinu, izjavili su da je bio korektan na radnom mjestu i da nije bilo nikakvih problema, no da ne ulaze u njegov privatan život. 

PREDAO SE POLICIJI Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao na sina i ubio ga

Ubojstvo se dogodilo u očevoj kući, obdukcija je još u tijeku, drugi detalji se ne znaju, a susjedi ne žele komentirati slučaj. 

Podsjetimo, svađa između oca (60) i sina (41) sinoć je rezultirala krvavim ubojstvom. Vozač Hitne pomoći je ubijen, a otac je priznao da je ubio vlastitog sina. 

Prema neslužbenim informacijama, do sukoba je došlo kada je preminuli došao u očevu kuću kako bi vidio svoje dijete koje je, nakon razvoda roditelja, stanovalo u kući s majkom. Navodno je bio razveden od supruge s kojom je imao dijete te su oni ostali živjeti u kući s njegovim ocem za koju je ubijeni navodno imao zabranu pristupa. 

No to nije njihov prvi fizički obračun.

U studenom prošle godine, otac je bio redar na nogometnoj utakmici. Tijekom utakmice, susreo se sa sinom i nakon verbalnog uslijedio je i fizički obračun. Navodno je otac sina napao nožem skakavcem, ali se sin obranio i brutalno prebio oca.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mario174 13.02.2018.

    Još od zadnjeg sukoba sin je bio na bolovanju? Sigurno ga bolile

  • MRAVAC26 13.02.2018.

    Inače je sin nakon sto je pretukao oca drugi dan se hvalio po gradu dok mu je otac bio u bolnici sa teskim ozlijedama glave radi premlačivanja, on je par dana nakon toga zavsio u zatvoru radi remečenje javnog reda i mira a usto je bio jos kako pise na bolovanju...

  • Bjelovarcanin_1 13.02.2018.

    Tu se radi o varanju zene sa djedom ona zivi s njime a on ima zabranu prilaska ocito je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare