Obavijesti

News

Komentari 189

Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao na sina i ubio ga

Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao  na sina i ubio ga
3

Njihov sukob je kulminirao još prije nekoliko mjeseci, kad je sin pretukao oca u blizini nogometnog stadiona gdje je ovaj bio redar na utakmici koju je igrao Bjelovar...

VIDEO

Krvavim ubojstvom u ponedjeljak oko 17 sati završila je dugogodišnja svađa između oca (61) i sina (40). Prema neslužbenim informacijama, ubijen je vozač Hitne pomoći, a njegov otac predao se policiji i priznao da je ubio vlastito dijete.

Njihov sukob kulminirao je prije nekoliko mjeseci, kad je sin pretukao oca, inače umirovljenika, u blizini nogometnog stadiona gdje je otac bio redar na nogometnoj utakmici. Tad je otac odvezen za Zagreb, jer je nakon sukoba sa sinom imao srčani udar.

- Čuo sam glasine da je ubijen naš djelatnik koji je više mjeseci na bolovanju, ali nikakvih službenih potvrda nemamo - rekao nam je Stjepan Matoš, ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu.

Pokušali smo dobiti potvrdu u PU bjelovarsko - bilogorskoj, ali ondje su nas uputili na Županijsko državno odvjetništvo koje istražuje okolnosti koje su dovele do nezapamćene tragedije na širem bjelovarskom području. Opširniju i službenu informaciju pokušali smo sinoć doznati i od Ksenije Pavić, šefice Županijskog državnog odvjetništva, ali nam se ona do zaključenja ovog izdanja novina nije javljala na telefon. Prema neslužbenim informacijama, do sukoba je došla kad je preminuli došao u očevu kako bi vidio svoje dijete koje je, nakon razvoda roditelja, stanovalo u kući s majkom. Navodno je bio razveden od supruge s kojom je imao dijete te su oni ostali živjeti u kući s njegovim ocem za koju je ubijeni navodno imao zabranu pristupa. Otac ga ubio pištoljem. Podsjetimo, u studenom prošle godine, otac je bio redar na nogometnoj utakmici. Tijekom nje, susreo se sa sinom i nakon verbalnog uslijedio je i fizički obračun. Navodno je otac sina napao nožem skakavcem, ali se sin obranio i brutalno prebio oca. Svjedoci kažu da je čovjeku lice bilo izudarano do neprepoznatljivosti. Hitna pomoć oca je odvezla u bjelovarsku Opću bolnicu, no tamo je, neslužbeno smo tada doznali, doživio i srčani udar. Hitno su ga prebacili u KBC Zagreb. Jedan od očevidaca kazao nam je kako je u 65. minuti napustio Gradski stadion i na parkiralištu vidio poznanika da leži obliven krvlju, a okolo se skupila grupa ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gradom kruže priče kako su se jedan drugog odrekli te da su se prepucavali i na društvenim mrežama. Sin je nakon incidenta jesenas na nogometnoj utakmici policiji dao iskaz. Otac i sin jedan protiv drugoga tad su podnijeli kaznenu prijavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1