To je to što me zanima!

Dječak (13) preminuo od teških ozljeda nakon naleta auta

Vrbanja: Dječak (13) je bio na biciklu. Na njega je zbog neprilagođene brzine naletjela djevojka (23) u Daewoou. S teškim ozljedama prevezli su ga u bolnicu
Vidi originalni članak

Dječak (13) iz Vrbanje koji je u nedjelju zadobio teške ozljede u naletu automobila, preminuo je od posljedica nesreće, izvijestili su u ponedjeljak oko 16.50 sati iz bolnice policiju. 

Vozačica (23) Daewooa zagrebačkih registracija u nedjelju prijepodne vozila je iz Vrbanje prema Drenovcima. Prema policijskom priopćenju, vozila je neprilagođenom brzinom kroz selo pa se nije uspjela na vrijeme zaustaviti kada je ispred sebe, na cesti, ugledala 13-godišnjaka na biciklu koji je počeo skretati ulijevo. Dječak se vozio cestom u istom smjeru kao i vozačica. Baš kada je ona došla iza njega dječak je počeo skretati lijevo misleći da će to uspjeti učiniti na vrijeme no, nije uspio. Dječak je u sudaru pao na pod i zadobio teške ozljede glave zbog kojih je hitno prebačen iz vinkovačke u osječku bolnicu. 

Protiv vozačice će policija podići prijavu za izazivanje prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Ivana45678 17.01.2012.

    Nije nitko napao curu..ona je kriva zato što je vozila kroz selo 100 km/h a koliko ja znam to nije dozvoljeno...A sada ste se vi našli komentirati i branit curu a nema te pojma što se dogodilo....i da, on nije nosio kacigu i možda to je kazneno u njemačkoj ali mi ne živimo u njemačkoj..u selu se mnogo djece vozi bez kacige i po cesti jer nije veliki promet kao u gradovima i svi to znaju koji žive u selu i okolici...i cjela priča ide ovako: njega je mama poslala u trgovinu a ona je išla pospremati sobe a ta cura iz zg-a se žurila na djedovu sahranu.. nju su roditelji nagovarali da ne dođe ali je došla.. on je išao iz centra prema kući stao i pustio dva auta da prođu pa je mislio da će prije trećeg auta stići prijeći cestu ali nije..i ne kažem da i on nije kriv a najviše je ona.....I nismo mi sa sela neuki imamo i mi školu i idemo u osnovne i srednje a neki čak i odu na fakultet tako da vi iz grada niste ništa bolji od nas...tako da ne moj te pričati ako ne znate dođi te malo na selo pa pogleda te kako je vamo imamo i mi i internet i mobitele i školujemo se i ne muzemo krave i ne hodamo u gumenim čizmama po blatnjavim ulicama... Ivane počivaj u miru <33333 :(( Iskrena sućut obitelji :((

  • Crnka_1 21.12.2011.

    Nažalost Našeg Ivana više nema,tragedija je to velika za cijelu obitelj,a mladoj vozačici treba oduzeti doživotno vozačku dozvolu i dati joj maksimalnu kaznu.Kako može kroz selo voziti više od 100 km na sat,pa gdje je ona polagala uopće i tko njoj dade vozačku??? Ivane Počivao u Miru i Neka Te Anđeli Čuvaju,uvijek ćeš biti u našim srcima i mislima!!! R.I.P.

  • kritičar06 20.12.2011.

    Žao mi je Ivana i svakog tko pogine na taj način i bilo koji drugi način i ISKRENA sućut cijeloj obitelji preminulog IVANA. Pojedini likuju dijevojku bez razlog i neznate dali je vozila brzo ili ne, dali je telefonirala ili pratila promet. Jedno je sigurno, malog više nema među živim a dijevojka mora živjeti sa tim da je mali podlegao jednim dijelom njenom krivicom. Ima još nešto što mnogi neznaju a komentarišu: ispred dijevojke se kretalo još jedno vozilo koje je Ivan vidio ali moguće je da drugo vozilo nije opazio, jer da ga je vidio nebi skrenuo ispred njega. Dijevojka nije udarila Ivana na svom traku nego ga je izbjegavala i udarila na suprotnom traku tj. lijevom traku. Da je Ivan ispružio lijevu ruku kao pokazivač smijera gdje skreće sigurno bi ga propustilo prvo vozilo i sigurno bi i dijevojka stala u tom momentu i do tragedije nebi ni došlo. I još nešto, sa obadvije strane ceste postoji piješačka staza i udaljena je dvadesetak metara sa obadvije strane i malo tko vozi biciklo piješačkom stazom nego voze cestom. Mnogi mladi a tako i stari koji voze cestom biciklo nedaju signalizaciju rukom nego skreću ni ne gledajući dali ima vozilo iza njih ili ne i najviše u tom slučaju dolazi do tragedije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare