To je to što me zanima!

Namjerno ga udario autom jer je prijetio njegovoj prijateljici

Kaštel Stari: Mladić (26) je vrijeđao djevojku (24), inače svoju bivšu djevojku. Ona je pozvala prijatelja (27), koji je namjerno autom udario i teško ozlijedio mladića
Vidi originalni članak

Istražitelji PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 27-godišnjakom s područja Kaštela. Prvog sumnjiče zbog kaznenog djela prijetnje te narušavanje javnog reda i mira, a drugog jer je pokušao pregaziti prvog, odnosno teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti

Naime, 26-godišnjak je u ponedjeljak na ulici u Kaštel Starom vrijeđao 24-godišnjakinju, inače svoju bivšu djevojku. Ona je pozvala 27-godišnjaka, svog prijatelja,  koji je odmah po dolasku namjerno automobilom udario i teško ozlijedio 26-godišnjaka. Završio je u bolnici zbog teške ozljede noge te je zadržan na liječenju. 

Kasnijim istraživanjem policija je otkrila i kako je 26-godišnjak u više navrata tijekom prosinca već prijetio smrću 24-godišnjakinji i 27-godišnjaku. Svi se znaju od ranije. 

Slijede im odgovarajuće kaznene prijave.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • maxabc 25.12.2014.

    Podrzavam 27godisnjaka. Na zalost sada ce dgovarati ali ovaj drugi papak je dobio sto je zasluzio.

  • mariocalabrese 25.12.2014.

    Kod nas moze da radi tko sta hoce prijeti i premlati i nikom nista i onda se cudimo da je ovaj decko uzeo """"pravdu"""u svoje ruke.

  • marijaterezija2 25.12.2014.

    Vjest bi bila da su spriječili i kaznili 26 godišnjaka a ne ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare