To je to što me zanima!

'Nanjušili smo da su SDP luzeri'

Ivan Vrdoljak, donedavni predsjednik HNS-a bio je nositelj te stranke u IV. izbornoj jedinici. Prema trenutnim rezultatima DIP-a, koji još nisu finalni, HNS osvaja jedan mandat u saboru...
Vidi originalni članak

Vrdoljak se nada da će, kad se prebroje svi glasovi, HNS osvojiti još jedan mandat, tj. da će imati ukupno dva. 

- Mislim da je iznenađenje svima, a ne samo meni, ova razlika između HDZ-a i Restart koalicije. Naše očekivanje bio je saborski klub i ja se nadam da ćemo doći do drugog mandata te ostati čvrsti predstavnici građansko liberalnog centra. 

Pogledajte video:

- Mi smo išli samostalno na izbore i pokazali smo da ti i nije bila toliko nevjerojatna odluka. Bilo nam je bitno da samostalno potvrdimo parlamentarni status. 

- Kad smo rekli da ne izlazimo s HDZ-om, svi su nam rekli da nemamo šanse da uđemo u sabor, to nam govore već tri godine. Prije tri godine razišli smo se s SDP-om, a oni su sad ostvarili najlošiji rezultat u povijesti stranke. Mi smo nanjušli da su oni luzeri, da neće dobro voditi zemlju. Vjerovali smo da možemo dati svoj doprinos u vladi s HDZ-om i dali smo ga, rekao je između ostaloga Ivan Vrdoljak. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 06.07.2020.

    A što ste vi?Vređate nas kopletno biračko tjelo SDP-ea.Srami te se.Kakvi smo dasmo ali nismo lopovi!

  • 06.07.2020.

    Dobro se treba promisliti s kim su i kako HDZ&SDP koalirali i vladu sasatavljali imajući na umu ovu osobu s ovom izjavom naslovu članka. Ruka ruku mije, upamtite to. I da ovog nema oni časna djela poput ovoga čine na štetu RH tj. nas građana. Da, dobro se promislite zašto je RH zadnja rupa na svirali u EU i šire, zašto nam sugeriraju naveliko da smo koruptivna Hrvatska, puna nepotizma...

  • franc juretić 06.07.2020.

    Pinokio !

Komentiraj...
Vidi sve komentare