To je to što me zanima!

Naoružan upao u kockarnicu: Propucao obje noge djelatniku

Razbojnik je pobjegao s mjesta događaja bez plijena, a zaposlenik je zbrinut u obližnjoj Općoj bolnici Šibenik, izjavili su iz PU šibensko-kninske. Policija radi na slučaju...
Vidi originalni članak

Jedan muškarac je ozlijeđen noćas u oružanom pokušaju razbojništva jedne kockarnice u Šibeniku. Riječ je o automat-klubu Royal u ulici Ante Šupuka u blizini robne kuće City Life. 

- Oko ponoći u kockarnicu je ušao muškarac maskiran motorističkom kacigom i naoružan pištoljem. Zatražio je novac i zaprijetio 38-godišnjem djelatniku, koji očito po izgledu razbojnika i njegovom ponašanju prijetnju nije doživio ozbiljno. Nakon toga razbojnik je ispalio jedan metak u pravcu zaposlenika kluba i propucao mu obje noge. Razbojnik je pobjegao s mjesta događaja bez plijena, a zaposlenik je zbrinut u obližnjoj Općoj bolnici Šibenik. Rane od metka okarakterizirane su kao lakša tjelesna ozljeda s mogućnošću prekvalifikacije - rekli su nam u Operativno-komunikacijskom centru PU šibensko-kninske. 

Policija intenzivno radi na slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • trulesk5 24.12.2017.

    Zbog cega je moj komentar izbrisan molim vas objasnite mi HVALA

  • DragutinFuntak 24.12.2017.

    Pravi strijelac, sa njim u policiju.

  • xnet0822 24.12.2017.

    Koji nepismeni tikvan, na ulazu u kockarnicu su stavljene okrugle naljepnice da je zabranjeno ulaziti unutra sa kacigom i unositi oružje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare