To je to što me zanima!

'Čuo se vrisak žene! Srušili su zaštitara i pobjegli na skuteru'

Pljačkaši su prodavačici trgovine Krone u City Centru One West došli s leđa kada je otvarala dućan oko 8.25 sati. Upali su u dućan i počeli pljačkati i razbijati po dućanu. Sve je trajalo 2-3 minute
Vidi originalni članak

Centar je pun policije, bila su dva pljačkaša sa šiltericama, porazbijali su sve unutra. Imali su pištolje, kazao je za 24sata očevidac pljačke u City Center One West na zagrebačkom Jankomiru.

Kako se doznaje od policije, dvojica naoružanih razbojnika upala su jutros oko 8 sati u trgovinu sa satovima i opljačkali je. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pljačkaši su prodavačici trgovine Krone došli s leđa kada je otvarala dućan oko 8.25 sati. Upali su u dućan i počeli pljačkati i razbijati po dućanu. Sve je trajalo 2-3 minute, nitko nije reagirao. Nakon pljačke srušili su zaštitara i pobjegli na skuteru - kazala nam je čitateljica koja se u trenutku pljačke našla u centru. 

- Prodavačice iz drugih dućana čule su vrisak. Nema ozlijeđenih, ali je došla Hitna pomoć jer je prodavačica trgovine Krone bila uznemirena i u šoku. Poslije se malo smirila. Istražitelji uzimaju izjave svjedoka, očevid još traje, a Centar je otvoren za kupce - dodaje čitateljica.

Razbojnici su pobjegli s plijenom. Ne zna se koliko su vrijednih satova ukrali. Očevid je u tijeku, a policija intenzivno traga za pljačkašima. 

U centar je stigla Hitna zbog uzemirenih djelatnika koji su proživjeli šok.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • strypi 27.10.2017.

    Jadna ti majka, sta se krade nemilo.

  • StapickoKasika 27.10.2017.

    Ja bi ih probao gađat u potiljak ili čelo sa šurikenima ! To sam trenirao i bacao od 12 do 14 svaki dan o vrata vanjskog wc-a. Moram reći da sam bio izrazito vješt sa time. Ujča mi je napravil iz železa šurikene. Malo sam izašel iz forme, ali tad bih ih sigurno rešil.

  • 123457 27.10.2017.

    Koji kriminalci. Ko će im kupit re satove. Prosječna plaća u RH 5000 kuna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare