To je to što me zanima!

Naoružanje i oprema HV-a na Jarunu: 'Ponosan sam, želim da ovaj ponos osjete i moja djeca'

Posjetitelji su jučer mogli uživati u pogledu na naoružanje i opremu Hrvatske vojske te pokazne vježbe pripadnika Hrvatske vojske, prelet aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MiG-21...
Vidi originalni članak

U Petrinji sam bio do zadnjeg dana, koliko se moglo ostati. Imao sam 13 godina. Već su svi skoro bili pobjegli. Jedan je vojnik vikao na moju majku. Pitao ju je što još djeca rade ovdje. Pobjegli smo u zadnji čas, rekao je Robert Goršić (45). Došao je jučer na Jarun sa suprugom Darinkom i djecom. Na Dan oružanih snaga svake su godine na Jarunu. Malog Karla (7), Robertovog sina, zanima sve u vezi Domovinskog rata.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prepričam mu uvijek samo najbezbolnije stvari jer je mali - kaže Robert. No, njegovu dječačku zainteresiranost za tenkove i drugu vojnu opremu, ne može suzbiti. Zato i dolaze jednom godišnje na Jarun, a tamo Robert, kaže, osjeća ponos i želi da ga osjete i njegova djeca.

Posjetitelji su mogli uživati u pogledu na naoružanje i opremu Hrvatske vojske te pokazne vježbe pripadnika Hrvatske vojske, prelet aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva MiG-21 i letački program akrobatske skupine “Krila Oluje”. U 18 sati počeo je koncert Jazz orkestra Hrvatske vojske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Krznar 29.05.2023.

    Svaka čast . Bit će još bolje kad dođu Rafali napokon.

  • Oksimoron_1 29.05.2023.

    Kak ponosan? Pak to nije naše zrakoplovstvo, nego mađarsko i talijansko!!? Ni gorivo nije naše, ali ga mi plaćamo. Kak ljudi mlate a ne znaju ili ne žele znati činjenice?! Da ponosa? Tak je i Zelenski ponosan jer mu avione, tenkove, teško oružje, dronove, lako oružje, obuku, vojake....daju NATO, EU države, pojedinci....i eto ponosa?

  • urnebes 28.05.2023.

    jedni ponosni ako su im djeca uspješna u školi jer to je preduvjet za dobrobit zajednici i tim samom sebi, drugi su osjednuti utrkom u naoružanju i naravno da priželjkuju prilike da se isprobaju kako su dobre nišandžije, i da sve bude uzbudljivo još i sina priprema za pucatanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare