To je to što me zanima!

Napadači na Srbe u Uzdolju optuženi za zločin iz mržnje

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv 15 mlađih muškaraca koje se tereti da su u kafiću u Uzdolju 21. kolovoza ove godine premlatili goste srpske nacionalnosti
Vidi originalni članak

Svi su optuženi za nasilničko ponašanje, nanošnjenje ozljeda i oštećenje stvari, i to sve počinjeno iz mržnje, javlja Telegram, a prema optužnici - petnaestorica mladića dovezla su se automobilima do kafića Petko gdje su gosti gledali televizijski prijenos utakmice između nogometnih klubova iz Srbije i Švicarske. Igrali su Crvena Zvezda i Young Boysi.

PRIPADNIK NAVIJAČKE SKUPINE Predao se mladić osumnjičen za napad na Srbe kod Knina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, postoji osnovana sumnja da su optuženici 21. kolovoza 2019. oko 22.25 sati, zajedno i dogovorno, došli u ugostiteljski objekt u Uzdolju znajući da se u njemu nalazi veći broj građana srpske nacionalnosti koji prate televizijski prijenos utakmice između klubova iz Srbije i Švicarske s ciljem da se s njima obračunaju kao građanima srpske nacionalnosti i navijačima kluba iz Srbije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osnovano se sumnja da su maskirani fantomkama, majicama i maramama te s raznim drvenim i metalnim predmetima u rukama ušli ugostiteljski objekt u kojem su bili vlasnik i osamnaest gostiju među kojima i djeca, pa su uz razne pogrdne riječi počeli razbijati inventar i fizički nasrnuli na prisutne goste. Tom je prilikom više gostiju zadobilo tjelesne ozljede, a nastala šteta se procjenjuje na iznos od 25.000,00 kuna. Optuženici su se nakon opisanog postupanja udaljili u nepoznatom smjeru.

 

Idi na 24sata

Komentari 168

  • 05.12.2019.

    Ok, napali, krivi, kazna recimo opravdana. ZANIMA me hoce li vlasnik kafica gdje se gledala utakmica platiti kaznu i odgovaati za pustanje srpskih pjesama i provociranja domaceg/maticnog stanovnistva????!!! DA TO HRVATI, naprave u Srbiji, mrak bi ih pojeo i nikome nista. Oni svoje sigurno ne bih povlacili po novinama i sudovima.

  • blue_screen 04.12.2019.

    Deca, to se tak ne dela. Drugi put malo pametnije.

  • škver 04.12.2019.

    Sretni, zadovoljni, dobri ljudi ne mrze .

Komentiraj...
Vidi sve komentare