To je to što me zanima!

Napadačica htjela zapaliti školu i u kući imala bombu

Tanja O. koja je u ponedjeljak upala u gimnaziju u blizini njemačkog grada Bonna planirala je zapaliti školu. Navodno je patila zbog rastave roditelja
Vidi originalni članak

Tanja O. (16) koja je u ponedjeljak upala u gimnaziju Albert Einstein u blizini njemačkog grada Bonna htjela je zapaliti školu, a kod kuće je čuvala bombu koju je sama napravila. Istražitelji još ne znaju zbog čega je učenica planirala napad niti zašto je svoju kolegicu Anke (16) izbola nožem, no pretpostavljaju da je napad povezan s rastavom njezinih roditelja. 
- Tanjini su se roditelji rastali dok je ona bila mala. Ona je zbog toga dosta patila. Već se u osnovnoj školi pokušala ubiti - kažu u policiji. Tanja je nakon napada pobjegla, a policajci su je kasnije uhvatili. Odveli su je u bolnicu gdje su je pregledali psiholozi. Navodno je već prošli tjedan prijetila da će školu dignuti u zrak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ajde 12.05.2009.

    sad mi je jasno zašto neki polude kad se spomene razvod ili prevara, očito se osjetilo na vlastitoj koži. žao mi je djevojke,što joj nitko nije pomogao,dao lijepu riječ, topli zagrljaj, zaista mi je žao....

  • luna2 12.05.2009.

    Jadno izgubljeno dijete ,dijete kojemu je tata ili mama isto malo kasnije našel svoju srodnu dušu jer je eto imal sreće u životu..i ostavil ju i ona je sad ljuta na cijeli svjet..zato odrasli oba spola ,zapitajte se što ostaje iza vas i dali je prek ograde trava baš toliko zelenija !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare