To je to što me zanima!

'Napadi zbog Zagrebtowera su politička kampanja ORaH-a'

Zmajlović kaže da je bivši ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša Neven Voća sudjelovao u cijelom procesu preseljenja Ministarstva i da je sve potpisao
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović poručio je da su napadi na njega zbog namjere preseljenja Ministarstva u Zagrebtower politička kampanja.

- Plan je iz 2013. i dobio je suglasnosti prvenstveno zbog racionalizacije poslovanja i ušteda. Tvrdnje da su troškovi veći nego u starim prostorima su politička kampanja - kaže Zmajlović.

Dodao je i kako je bivši ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša Neven Voća sudjelovao u cijelom procesu preseljenja, određivali su i veličinu pojedinih prostorija, a on je to potpisao.

- Sada tvrdi da se s tim ne slaže, a to kolidira s njegovim ulaskom u ORaH, što potvrđuje da je to politička kampanja koja ide na njihovu dušu - rekao je Zmajlović.

Ministar kaže da cijena i ugovor o preseljenju nisu tajni te da je ugovor o zakupu prostora u Zagrebtoweru dostupan svima.

- Svatko tko je želio dobiti uvid to je mogao učiniti, pa i ORaH koji je svaki dan od 8.30 do 16.30 sati mogao izvršiti uvid, ali to nije učinio - zaključio je Zmajlović.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • liliana 24.04.2015.

    Pazi ti ovo,on kaže da je to ušteda.Koji najam je ušteda,to je bačen novac u vjetar.

  • liliana 24.04.2015.

    Mlad ćeš završiti karijeru jer si pohlepan,čovječe najam nije ušteda,nijedan najam nije ušteda.Državni proračun nije vaša prčija.

  • 23.04.2015.

    a ko bi tebe napao kad si grd ko porez...samo je kaznenu prijavu podnijela, javi se u DORH, traže te momci

Komentiraj...
Vidi sve komentare