To je to što me zanima!

Napadnut pravosudni policajac u Varaždinu, lakše je ozlijeđen

Tijekom izricanja odgojne mjere maloljetniku isti je nogom razbio staklo na ulazu u Sud, pravosudni ga je policajac pokušao smiriti no zadobio je lakše ozljede
Vidi originalni članak

Danas oko 15 sati maloljetnik koji je imao ročište na sudu nogom je razbio ulazna vrata na zgradi varaždinskog pravosuđa.

U nakani da nastavi daljnje razbijanje pokušao ga je zaustaviti pravosudni policajac. Došlo je do kontakta u kojem je pravosudni policajac ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu, javljaju Varaždinske vijesti.

Razlog zašto se maloljetnik tako ponašao, pretpostavlja se, stroža odgojna mjera koju mu je izrekao sudac.

Naime, maloljetnik je nakon svojeg iskaza poslan u čekaonicu i čekajući izreku suca krenuo prema van i razbio vrata nogom.

Policija je napravila očevid te će se više detalja znati sutra. Maloljetnik je zadržan na ispitivanju.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 33beg33 17.10.2020.

    to je trebalo odmah u postaju ispendrečiti ga tako da ga ni rođena majka nebi prepoznala i više mu nikad nebi palo na pamet takvo što,sveta milicija

  • JusticeLeague 15.10.2020.

    Jel to onaj navodno 16godišnji Afganistanac koji je silovao dijete u odgojnom domu ? Izgleda da jest, jer on bi sad trebao pred sud.

  • brocker 15.10.2020.

    hahah,da nije žalosno bilo bi smiješno,koji ćlanak i pravosudni policajac,pa gdje ih samo nalaze.Em su šepavi,em su jednooki,balavci ih isprebijaju,pa kaj je to??gdj je naša dobra stara milicija,dobio bi on pendrekom po guzici tako da nikad više nebi pomislio da radi gluposti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare