To je to što me zanima!

Napadnuta psihijatrica ima više od 20 uboda, stabilno je nakon operacije koja je trajala par sati

Liječnica je zaprimljena u Hitnom bolničkom prijemu jučer u kasnim popopdnevnim satima sa više ozljeda ubodnih i porezotina, uglavnom po rukama, vratu i gornjem dijelu tijela, rekao nam je ravnatelj OB Virovitica
Vidi originalni članak

Elvira Koić, psihijatrica koju je u subotu popodne u njezinoj ambulanti izbola pacijentica, stabilno je i prisebno nakon operacije u kojoj su joj sanirali brojne ozljede. 

Rekao nam je to u nedjelju ujutro ravnatelj virovitičke bolnice Dinko Blažević.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Liječnica je zaprimljena u Hitnom bolničkom prijemu jučer u kasnim popopdnevnim satima sa više ozljeda ubodnih i porezotina, uglavnom po rukama, vratu i gornjem dijelu tijela. Liječnica je stabilizirana i u večernjim satima obavljen je operativnih zahvat, liječnica je stabilno i ozljede koje je dobila nisu opasne po život - rekao je Blažević.

IZBOLA JE PACIJENTICA Napadnuta psihijatrica liječila je branitelje s PTSP-om: Vodi udruge i izdala je brojne radove

Kako neslužbeno doznajemo, zadobila je više od 30 uboda. 

- U razgovoru s liječnikom operaterom imam informacije da nije bio posebno ozbiljan zahvat - rekao je ravnatelj Dinko Blažević. Na pitanje je li zahvat trajao više sati, rekao je da nema točnu informaciju.

- Liječnica je prisebna i stabilno - rekao je i dodao kako se može pretpostavljati da su ozljede nastale u samoobrani.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potvrdio je da je Koić svojevremeno radila OB Virovitica, a sada radi u drugoj ustanovi i ima praksu u Virovitici, gdje je i došlo do napada.

Podsjetimo, Elvira Koić poznata je psihijatrica koja je velik dio karijere posvetila radu s hrvatskim braniteljima oboljelima od PTSP-a.

UPALA U AMBULANTU Užas u Virovitici: Pacijentica u ambulanti izbola psihijatricu

Kako se navodi u njezinom životopisu na stranicama Nakladne kuće Verbum 57-godišnja Elvira Koić rođena je u slavonskoj Orahovici, kraj koje je u Čačincima provela djetinjstvo. Studirala je u Osijeku na Medicinskom fakultetu. Nakon Domovinskog rata, radila je u obiteljskoj medicini, a potom specijalizirala psihijatriju na KBC Rebro u Zagrebu. Kao psihijatar opće prakse u Općoj bolnici u Virovitici postala je primarijus i subspecijalist socijalne psihijatrije i psihijatrije u zajednici. Aktivni je član različitih stručnih liječničkih društava i udruga civilnog društva, a voditelj je Hrvatske udruge za prevenciju suicida (HUPS). Voditeljica je odjela za socijalnu psihijatriju u neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot u Popovači, a vodi i svoju privatnu ordinaciju. U permanentnoj je edukaciji, piše stručne i znanstvene radove. Objavila je knjigu Pitali ste psihijatra.

O slučaju se oglasio i ministar Vili Beroš.

- Pomažući pacijentici i sama naša kolegica postala je žrtvom nasilja. Želimo joj što skoriji oporavak i snagu da nastavi liječničku misiju u pomoći i liječenju pacijenata. Naša kolegijalna potpora i najoštrija osuda svih oblika nasilja - napisao je na Twitteru.

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • gesera 31.01.2023.

    Tu je nešto čudno u ovom slučaju

  • bornabelsa7@gmail.com 30.01.2023.

    2016 kao psihijatar zadobio sam simpatije svih pacijenata psihijatrijè Bjelovar/dr maloj kojickise nisam dopao jer nitko od nje ne moze biti bolji pocela je torture diskriminacije lazi no inarticulate prodana paradjikovicka sto je rezultiralo napadom na meñe sa teskim prrelomima kostiju ujedno moj otac koji je lezao u logoru dobija inzult nakon priloga tv nove I lazi narkomanskog dvojca eme I sremùse poznate sasimptomima f41.1/dr Kojica je organizirala band koja me je pretukla I opljackala to se dogodilo prije cetri  godine prije nekoliko dana sam posjetio medjugorje samo cu reci sad vjerujem bez posla radi mafijasice koja je mozete misliti liljecenja privation I to psihijatrice socijalnog smjera toliko je ljudi/branitelja opljackala can kad sam je prijavio povukla je tuzbu jer prodana zamjenica drzavne odvjetnice dok sam bio na pregledu dala otkaz bravo Gospodjetino Danice Petrovic bravo zupane Bajs gdje  je ministar pravosudja nije  sve kako se pise dr Kojic kad su joj prijeti li tri puta je sahranjivala majku smicalice I traceve Spasio sam mnoge zivote spasio sam kolegìce na pedijatriji ravnateljSeles dr Kirin su bili uz mene gospodja Renata koja je stala na moju stranu prebacena na hitni prijem sramotno bando bjelovarska zvali su me blitvar kamenjar Diwali rodni indiidìtet.Sad cu ja otkriti sve 4 godine zivim sa ocem invalidom I majkom koja ima place 200eura morao sam biti svjedok poslat platnu listu such Kovacu 1200 km do Bjelovara ni danas nije&

  • Jakica 29.01.2023.

    Suosjećam sa gospođom Kojić, žao mi je, i želim joj uspješan oporavak. Bila sam kod navedene, poslije tragedije u obitelji. Nikada ne mogu zaboraviti sa koliko nade sam otišla... Ali to što sam doživjela ne dao Bog nikom. Tuga, sram, hladan bezosjećajan monolog...               Možda je imala loš dan, ne osuđujem.  Ne prođe dan kada mi je teško, da se ne sjetim.... Zaista želim da sve prođe dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare