News

Komentari 147

Užas u Virovitici: Pacijentica u ambulanti izbola psihijatricu

Užas u Virovitici: Pacijentica u ambulanti izbola psihijatricu

Iz PU virovitičko-podravske rekli su kako je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku. Iz bolnice kažu kako je psihijatrica izgubila puno krvi, ali nije životno ugrožena

Pacijentica je izbola psihijatricu u subotu u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Oko 17 sati pacijentica (37) je nožem nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić, koja je izvan životne opasnosti. Pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Psihijatrica Elvira Koi? koju je nožem napala pacijentica  - ARHIVA

Iz PU virovitičko-podravske rekli su kako je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti. 

- Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje – kratko je komentirala Frljević, prenosi portal ICV.

Koić su oštećene tetive na obje ruke te je prevezena na operaciju.

Najčitaniji članci