To je to što me zanima!

Napadnuto veleposlanstvo Saudijske Arabije u Teheranu

Prosvjednici su napali veleposlanstvo zbog pogubljenja šijitskog vjerskog vođe kojega su saudijske vlasti smaknule u subotu ujutro. Osudili su ga za terorizam
Vidi originalni članak

Nepoznata iranska skupina napala je veleposlanstvo Saudijske Arabije u Teheranu, objavili su očevici u subotu navečer nakon što je tijekom dana Iran oštro kritizirao saudijsko pogubljenje šijitskog vjerskog vođe.

Očevici su kazali da su dijelovi zgrade zapaljene, a da su drugi dijelovi unutar zgrade uništeni, prenosi novinska agencija Tasnim. 

Skupina "gnjevnih Iranaca" napala je veleposlanstvo prosvjedujući protiv pogubljenja šijitskog vjerskog vođe Nimra al-Nimra kojega su saudijske vlasti smaknule u subotu ujutro nakon što su ga osudile za terorizam. 

Policija pokušava staviti stanje pod nadzor, prenosi agencija Tasnim.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 777ccc777c 03.01.2016.

    najveće zlo je turska,saudijska arabija i malezija,tu je leglo i podrška islamistima,a nasli su tlo i u bih

  • mcrae21 03.01.2016.

    Navijam za Iran. Iako su preuzeli losiju religiju ipak im Perzisko nasljedje daje ogromnu prednost pred pjescanim hijenama.

  • Zmar116 03.01.2016.

    Ako kojim slučajem zarate Saudijska Arabija i Iran ,cijene nafte će doslovice poletjeti u nebo...Litra goriva će biti 20 kuna...Rusija bi najviše profitirala iz toga,jer joj je cijela ekonomija i njen rast ovisan o cijeni nafte...No pretpostavljam da bi svjetska autoindustrija odgovorila masovnom proizvodnjom elektrićnih automobila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare