To je to što me zanima!

Napali ga na kolodvoru: Nožem u Sl. Brodu izboli mladića (19)

U brodskoj bolnici na Odjelu intenzivne skrbi doznali smo kako je mladićevo stanje dosta teško i životno je ugrožen. Do 23 sata prošao je dvije operacije...
Vidi originalni članak

Devetnaestogodišnjeg mladića izboli su nožem na slavonskobrodskom autobusnom kolodvoru u utorak navečer oko 19 sati. Neslužbeno doznajemo kako ga je s leđa u predio bubrega ubo zasad nepoznati muškarac. Motivi i povod tome događaju nisu poznati.

Mladića su hitno prevezli u bolnicu u Slavonskom Brodu i kirurški zbrinuli. Smješten je na bolnički odjel intenzivne skrbi.

Na autobusni kolodvor stigla je i policija:  

- Uhitili smo dvoje ljudi i nad njima se obavlja kriminalistička obrada. Više detalja o događaju bit će dostupno sutra nakon prve kriminalističke obrade - kazao je za 24sata dežurni policijski službenik u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske.

U brodskoj bolnici, na Odjelu intenzivne skrbi, doznali smo kako je mladićevo stanje dosta teško i životno je ugrožen. Do 23 sata prošao je dvije operacije. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • PRAVILO BROJ 8 17.10.2018.

    hrvatska raj na zemlji

  • You Are A Towel! 17.10.2018.

    zasto nenapisete da su ga izboli afro hrvati?

  • sveznalica2 17.10.2018.

    A što drugo očekivati; kakva je država takva svakodnevica. Policajaca pramalo, sve distance vlasti korumpirane, sudstvo u rasulu, pa onda nije ni čudo da su romi došli na svoje. Nema tjedna a da romi ne pucaju ili se kolju međusobno. Ko im šta može????

Komentiraj...
Vidi sve komentare