To je to što me zanima!

Napali i vezali poštara pa ukrali novac za mirovine

ZAGREB: Antu K. (57) lopovi su napali u stubištu zgrade. Oteli su mu torbu i ukrali mu nekoliko desetaka tisuća kuna dok je raznosio mirovine
Vidi originalni članak

Susjedi kažu da su ga udarili po glavi, a potom zavezali za radijator. Čak su razbili staklena vrata i zmeđu stubišta i hodnika, kaže zaposlenik fotokopiraonice u prizemlju zgrade u Prilazu Mate Hraste 3 u zagrebačkoj Utrini. Prava drama se u srijedu nešto iza 10 sati odvijala nekoliko katova iznad fotokopiraonice. Poštar Ante K. (57) raznosio je mirovine. Na 4. katu napala su ga dvojica drskih kradljivaca. Oteli su mu torbu te ga na stubištu navodno udarili i vezali. Ostavili su ga. Ubzrzo je stigla Hitna pomoć i pomogla poštaru. Policija je očevidom utvrdila da su lopovi ukrali nekoliko desetaka tisuća kuna. Neki mediji pišu kako je riječ o više od 50.000 kuna. Poštara je Hitna pomoć prevezla u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj. Nakon pretraga pustili su ga kući. U kirurškoj ambulanti rekli su nam da nema težih ozljedae. Samo je natučen na više mjesta.
- Ne može se javiti na mobitel jer su mu ga lopovi razbili - rekao je Antin kolega Željko Matošević. Pohvalio je Antu kao vrijednog radnika. I stanari Utrina ga obožavaju:
- Poznajemo ga. Gotovo svaki dan je ovdje pa malo popričamo. Jako je simpatičan!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vader 08.09.2010.

    kad budale objave kad će biti isplata mirovina

  • karter 08.09.2010.

    Kad ti penzioneri nikako da nauče rukovati bankomatom.

  • croatian 08.09.2010.

    važno da nema ozljeđenih...novaca će biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare