To je to što me zanima!

Napali mladića, a onda udarili policajku: Uhitili dva muškarca

Policija je priopćila kako 22-godišnjaka i 30-godišnjaka sumnjiči da su sinoć u 23 sata u ugostiteljskom objektu u Ulici Nikole Tesle u Gračacu provocirali i fizički napali 22-godišnjaka...
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu navečer u Gračacu uhitila dvojicu mladića koji su u kafiću napali 22-godišnjaka, a potom je jedan od njih laktom u glavu udario i lakše ozlijedio policajku koja je intervenirala kako bi ih spriječila u nastavku napada.

Policijska uprava zadarska priopćila je u četvrtak kako 22-godišnjaka i 30-godišnjaka sumnjiči da su sinoć u 23 sata u ugostiteljskom objektu u Ulici Nikole Tesle u Gračacu provocirali i fizički napali 22-godišnjaka.

Kad je on izašao iz kafića, oni su potrčali za njim, no napad je spriječila policajka koja je 30-godišnjaku iz ruke otela drvenu palicu kojom je namjeravao napasti žrtvu.

Nakon toga ju je 22-godišnjak laktom udario u glavu i lakše ozlijedio.

Oba napadača su uhićena i privedena u policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sol 03.08.2017.

    Sta nije to napravio prije 90 te, kad mi je stric bio u policiji? tri ti mjeseca ne treba zilet ni brico::::))))

  • 33beg33 03.08.2017.

    trebali su ih u policijskoj postaji tako prebiti da im nikad ne padne na pamet napasti policajku,zasto im služe vaspitne palice,da su to uradili u bivšoj jugi ni rođena ih majka sutra nebi prepoznala,a ne danas svaka budala radi što hoće

  • jo2hn8ny 03.08.2017.

    Leginici brz oporavak, a izgrednike zatvoriti i baciti ključ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare