To je to što me zanima!

Napali su turiste u Jordanu, ubijeno više ljudi, uzeli taoce

Grupa naoružanih muškaraca je u jordanskom gradu Karaku u nedjelju napala grupu turista u tvrđavi. Tko stoji iza napada, još se ne zna. Zadnjih nekoliko napada u Jordanu izveo je ISIL
Vidi originalni članak

Grupa naoružanih muškaraca je u jordanskom gradu Karaku u nedjelju napala grupu turista u znamenitoj tvrđavi. Ubijeno je najmanje devetero ljudi. Ozlijeđeno ih je 27.

Među mrtvima su turistica iz Kanade, četiri policajca i dva jordanska civila. Više turista napadači su uzeli za taoce. Dosad je desetak ljudi oslobođeno.

Tko stoji iza napada, još se ne zna. Zadnjih nekoliko napada u Jordanu izveo je ISIL. U zemlju su došle stotine tisuća izbjeglica iz Sirije i vlasti se boje da su s njima došli i pripadnici ISIL-a. Jordan je članica grupe država koju predvodi SAD, a koja se bori protiv ISIL-a. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nikluk20 19.12.2016.

    kaj nije to jučer bilo?

  • mestar 19.12.2016.

    Ovaj multikulturizam i mjesanje svijeta nece dobro zavrsit. Zar ne vide ti da su svugdje ocistili bjele iz perzije, azije, afrike i svih arapskih drzava.Onda se cude zaso Izrael ulaze tolike novce u vojsku i zidoveNe mrzim ja nikoga pa ni njih, samo neka ih tamo gdje jesu, ja necu tamo, ali neka oni ne dolaze ovamo.

  • karton 18.12.2016.

    Nastade i Jordan sa turisticke karte ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare