To je to što me zanima!

Napali suca nakon utakmice: Ima ozljede glave, u bolnici je

Nakon završene nogometne utakmice između Cementa i Raše 1938, u naselju Viškovići kod Raše, sudac Boris Vitasović (37) brutalno je napadnut
Vidi originalni članak

Nakon završene nogometne utakmice između Cementa i Raše 1938, u naselju Viškovići kod Raše, sudac Boris Vitasović (37) brutalno je napadnut i s težim ozljedama završio u pulskoj Općoj bolnici. Policija kaže kako se još utvrđuju okolnosti događaja.

U nedjelju 11. listopada oko 17.50 sati skupina od dvadesetak osoba je dočekala suca i igrače nakon izlaska s nogometnog igrališta. Jedan muškarac je nasrnuo na suca, ali su ga spriječili redari, no drugi muškarac ga je uspio udariti te je 37-godišnjak zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen -kazala je policija.

Jesu li suca napali naviječi Raše kako se priča, utvrdit će policija. 

Goran Pajić iz Pulske bolnice potvrdio je da je sudac teže ozlijeđen, a neslužbeno saznajemo da je zadobio udarce u glavu. Sudac Vitasović nije želio razgovarati o događaju.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Moslavka 12.10.2015.

    Novinari, napali su sudca ne suca. Ako je jedan sudac, vise od dva su sudci ne suci. Ajde naucite hrvatski. Sto se dogodilo ovom covjeku nije pravo. Pa to je samo utakmica, nije kraj svijeta.

  • Galeb i ja 12.10.2015.

    I neka sada jos netko kaze da je nogomet u danasnje vrijeme sport.

  • rumjacks 12.10.2015.

    Klasična "sačekuša" poslije utakmice ga sačekali !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare