To je to što me zanima!

Napao djelatnika Čistoće: Sud mu je odredio istražni zatvor

Pretpostavlja se da je uzrok sukoba bio kombi građevinske tvrtke parkiran na ulici koji je djelatniku Čistoće smetao u obavljanju posla te je zbog toga nakon svađe došlo do fizičkog obračuna
Vidi originalni članak

Mladić (24) koji je u srijedu napao djelatnika Čistoće u središtu Zagreba oko 11 sati ispitan je u državnom odvjetništvu, a sud mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

On je, nakon kraćeg verbalnog sukoba s djelatnikom Čistoće na križanju Preradovićeve i Berislavićeve ulice, šakom u glavu udario djelatnika Čistoće koji je pao na pod i glavom udario u asfalt. Ima prijelom lubanje i krvarenje unutar moždane ovojnice, osobito teško ozljedu opasnu po život, priopćio je DORH

ZELENA LISTA: 'Napad na djelatnika Čistoće je kao napad na službenu osobu'

Pretpostavlja se da je uzrok sukoba bio kombi građevinske tvrtke parkiran na ulici koji je djelatniku Čistoće smetao u obavljanju posla te je zbog toga nakon svađe došlo do fizičkog obračuna.

U četvrtak je Zelena lista reagirala na napad i priopćila da bi se napad na djelatnike Čistoće i sličnih javnih gradskih službi trebao zakonski tretirati kao napad na službenu osobu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • adika 28.06.2019.

    OKvalificirati kao pokušaj ubojstva , pa u ćorku na 30 god. Za primjer drugima.

  • hadred18 28.06.2019.

    Kako to da se to desilo u jednom civiliziranom gradu, kako vole predstavljat pojedinci kad se spomene kakva tučnjava dole na jugu.

  • maximinimax 28.06.2019.

    Tko je dao smetlaru pravo da se gura u nešto za što nema kompetencije? Da se držao svoga posla ništa se nebi dogodilo. A što ako se smije stati i istovariti materijal na gradilište?

Komentiraj...
Vidi sve komentare