To je to što me zanima!

Napao ju je krvoločni pit bul: Curica mora na 57. operaciju

Majka Bobbie je Amayju vozila u kolicima. Imala je samo dvije godine. Susjedov pas je dotrčao do njih, skočio i napao djevojčicu. Izgrizao joj je cijelo lice
Vidi originalni članak

Amaya Hess (7) iz SAD-a čini većinu stvari koje i njezine vršnjakinje rade. Sluša Justina Biebera, igra se sa prijateljima i obožava se kupati u bazenu. No za Amayu je jedna stvar normalna koja za njezine vršnjakinje nije, a to je odlazak na operacije.

Bobbie, Amayina majka, je 2006. godine vozila svoju kćer u kolicima. Odjednom je iz susjedove kuće istrčao pit bul i nasrnuo na kolica. Amaya je tada imala samo dvije godine. Pas ju je izgrizao po licu. 

Amaya je morala ići na mnoge operacije, a sada je na redu 57. 

Ta će joj operacija pomoći da bolje vidi. Njezina majka Bobbie kaže da im je napad promijenio život i da više nikad neće dopustiti da Amaya bude u blizini psa koji nije na uzici, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • echoe 07.08.2011.

    osobno nemam tu pasminu ali sam jako često dolazila u kontakt s njome a i nekolicina bliskih prijatelja ih ima (ili su imali) i NITI JEDAN od njih nije nikad nikome ništa nažao učinio, da paće, vidjela sam krvoločnije pekinezere. NITI JEDNA pasmina nije oasna u PRAVIM rukama a SVAKA pasmina je opasna u krivim! zapamtite to prije nego idete pljuvat po najnormalnijoj pasmini pasa

  • gđa78 07.08.2011.

    Možda da uopće zabrane da ljudi drže tu pasminu za kućnog ljubimca..Ja sam za jer se baš ta pasmina pokazala naj opasnija za ljude...A s tim "prastarim" člankom se valjda hoće skrenut pažnja ljudima da si čuvaju pse,jer 57 puta bit operiran,narkoza-baš i nije da te ne dirne,a dijete je u pitanju...Čuvaj se djevojčice!!!!

  • zoki67 07.08.2011.

    Potencijalno opasne pasmine su potencijalno opasne, bez obzira na odgoj, shvatite to več jednom! Ima takve gene jer je dobiven uzgojem pasa za borbu. Lav ili tigar su uvijek opasni ma koliko bili pitomi, zar ne? Slično je i sa psima. Nisam protiv držanja takvih pasa kao i svih drugih, ali vlasnik mora biti svjestan več jednom da to nije Lesi, Dalmatiner. Večini ovih pasa koji su napali je to bio prvi napad, i isto tako su njihovi vlasnici tvrdili kako neče ništa i kako je jako dobroćudan i lijepo odgojen. Svi su oni jako umiljati i zaigrani dok jesu, ali onda se najednom njihova narav promijeni i evo katastrofe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare