To je to što me zanima!

Napeto u Bejrutu: Postavili su blokade pred pogreb generala

Uz generala Wissama al-Hassana u eksploziji je ubijeno još sedmero ljudi, a mnogi za napad optužuju Siriju. Generala se proglašava mučenikom za neovisnost
Vidi originalni članak

Libanonske snage sigurnosti postavile su blokade na ulice i ogradile središnji Trg mučenika u Bejrutu pred pogreb šefa obavještajne službe koji je poginuo u petak u eksploziji autobombe. 

Uz generala Wissama al-Hassana ubijeno je još sedmero ljudi, a mnogi za napad optužuju Siriju, piše AP. Al-Hassan je ovog ljeta vodio istragu koja je dovela do uhićenja Siriji sklonog libanonskog političara, a vlasti tvrde da se radilo o namjeri Damaska da izazove kaos ubojstvima i bombaškim napadima. 

Na ulicama Bejruta postavljeni su golemi posteri ubijenog obavještajca, a naziva ga se "mučenikom za neovisnost i suverenitet". 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sesvetee 21.10.2012.

    sve je to jedna rezija od nekoga , a i taj narod ratuje dolje vec dvadeset godina !!!!!!!!! glup narod

  • kreskor 21.10.2012.

    sve opet izrežirano od strane CIA-e i tajnih službi mosada,nikako da maknu tog al-asada...

  • Montenegrino_1 21.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare