To je to što me zanima!

Napio se i pucao iz automatske puške u Petrinji. Policija mu u kući našla 351 komad streljiva

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 45-godišnjaka te je pronađena i oduzeta automatska puška s četiri pripadajuća spremnika i 351 komad raznog streljiva, javlja policija
Vidi originalni članak

Jučer, 1. siječnja 2024. godine, oko 2 sata u noći, na području Grada Petrinje, 45-godišnjak, pod utjecajem alkohola, je u dvorištu i kroz prozor obiteljske kući ispalio više hitaca iz automatske puške koju je nedozvoljeno posjedovao, javlja Policijska uprava sisačko-moslavačka.

POLICIJA U AKCIJI VIDEO Turska policija privela 33 osobe: Vlasti ih sumnjiče da su špijunirali za izraelski Mossad!

Tijekom uhićenja kod njega je pronađeno i oduzeto streljivo.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 45-godišnjaka te je pronađena i oduzeta automatska puška s četiri pripadajuća spremnika i 351 komad raznog streljiva - javlja policija. 

Osumnjičeni će zbog počinjenog kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok će zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja biti i prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Ocean13 02.01.2024.

    Ne znam zašto bi pojedinci voljeli/željeli da je hrvatski branitelj.., e pa nije, imao je samo 13 godina kada je rat počeo.

  • LJIGAV, LJIGAVIJI, NAJLJIGAVIJI 02.01.2024.

    Taj je kao mali ispao iz 🚜prikolice......., i sad je civilna žrtava rata, koalicijska........ UUUUUh....

  • Dalmatinka😇 02.01.2024.

    A jeste li mu obnovili kuću,di su mu to nasli u staroj kući ili obnovljenu?????Samo nemojte komentirati da je branitelj, jer nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare