To je to što me zanima!

Napisali su knjigu: 'Želimo da djeca u Ruandi imaju školu'

Novinar 24sata Željko Garmaz i supruga Maja prihod od knjige "Naš čo’ek u Africi" slat će za gradnju škole misionaru fra Ivici Periću koji je 20 god. misionar u Africi
Vidi originalni članak

Knjiga “Naš čo’ek u Africi” nastala je nakon susreta bračnog para Garmaz iz Osijeka s fra Ivicom Perićem, koji je već 20 godina misionar u Africi. Zaljubljenici u Afriku, novinar 24sata Željko Garmaz i njegova supruga, također novinarka, Maja Sajler Garmaz, fra Perića su upoznali 2007. kad su došli u Ruandu.

- Još jedino u Africi možemo osjetiti ljudsku toplinu i iskrenost osmijeha - rekao je Željko. Fascinirao ga je rad fra Ivice, koji je radio u nemogućim uvjetima. Bio je jedini misionar koji cijelo vrijeme svojeg misionarskog djelovanja nije imao struju, sve do prije nekoliko dana.

- Knjigom smo mu se htjeli zahvaliti za sve što čini za siromašne - priznaje Željko. Knjiga “Naš čo’ek u Africi” jučer je izašla iz tiska, a bračni par Garmaz prihod od prodaje knjige dat će za gradnju srednje škole koju vodi fra Ivica Perić u Ruandi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavi cvijet 16.12.2011.

    Konačno mogu pročitati i nešto lijepo danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare