To je to što me zanima!

Naplatili dvije kune za decilitar vode. Odgovor slastičarnice iz Zadra mnoge još više naljutio

'Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja', kažu iz prozvane slastičarnice zbog naplate vode
Vidi originalni članak

Jednoj Zadranki slastičarnica u Zadru čašu vode naplatila je šest kuna, prenosi 057info, a iako nije naručila flaširanu vodu niti ju je dobila, na računu je pisalo da će vodu morati platiti.

Ona je objavila poruku ljudima da paze kad sjedaju i naručuju capuccino i čašu vode jer decilitar vode naplaćuju dvije kune.

- Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu... Pa nema više ni besplatne vode uz kave.

Dodala je i kako su sigurno time doskočili i djeci koja najčešće piju samo vodu.

Javili su se i iz prozvane slastičarnice te su se ispričali što je došlo do takve situacije jer su gostima htjeli pružiti vodu koja je kvalitetnija i zdravija.

- Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja - napisali su.

Kažu da gosti mogu i dalje odabrati koju vodu žele, besplatnu iz slavine ili onu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje.

Jedan Zadranin je komentirao kako bi bilo u redu goste prije narudžbe pitati koju vodu želi, dok se jedan zapitao koliko bi koštao kubik vode iz tog aparata, 20 000 kuna?

Idi na 24sata

Komentari 282

  • tomo1234 22.08.2021.

    Koji bezobrazluk,pohlepa. Ista priča u prazne boce od nekada kao čiste vode naljevaju običnu vodu i kao boda iz aparata. Krenite prema uz cestu kao izvor prema Lasu u smjeru Marije Bistrice. U prikolice i kombije tiče vodu radne akcije cijelu noć.

  • Kruno007 22.08.2021.

    Iz koga dela ovaj slastičar bedaka?

  • Ekscem 22.08.2021.

    Ako je izdao račun i platio PDV neka litra 500 kuna. Treba imati ledomat, treba oprati čašu, treba netko donijeti, treba platiti najam lokala, konobar hoće plaču 6000kuna i smještaj. Lezilebaroši bi sve badave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare