To je to što me zanima!

Napokon: Danas će biti vruće, ali već večeras stižu pljuskovi

Još danas će u velikom dijelu Hrvatske biti vrlo vruće, no već sutra cijelu zemlju očekuje osvježenje i niže temperature što će sigurno pozdraviti mnogi.
Vidi originalni članak

Biti će pretežno sunčano, vruće i vrlo vruće, stoji u prognozi na službenim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda. Uz lokalni razvoj oblaka poslijepodne će u unutrašnjosti mjestimice biti pljuskova praćenih grmljavinom, a moguće je i grmljavinsko nevrijeme.

Navečer i u noći sa zapada jače naoblačenje uz češću kišu i pljuskove, koji će se proširiti na veći dio zemlje. Uglavnom suho zadržat će se uz obalu Dalmacije. Na kopnu vjetar uglavnom slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a prema kraju dana u jačanju. Na sjevernom Jadranu puhat će umjerena, prema večeri mjestimice i jaka bura, a predvečer uz zapadnu obalu Istre prolazno jak sjeverozapadni vjetar. U Dalmaciji vjetar većinom slab. Najviša dnevna između 34 i 40, u gorju i u središnjim područjima od 29 do 33 °C.

Meteoalarm za danas i dalje ima uključena crvena upozorenja za veliki dio Hrvatske, od dubrovačke, kninske i splitske regije, riječke regije i Istre do - osječke regije. 

Već sutra nas pak očekuje potpuno druga priča zbog čega će mnogi sigurno odahnuti. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • glinac 06.08.2017.

    Ne bude li pljuskova, tuziti cu Vas sve odreda.

  • LANA555 06.08.2017.

    Aj super samo da sad nebude pretjerano .

  • komentator__Luka 06.08.2017.

    kod mene je odvježilo, puše sjeverac, kiše još nema, 28 stupnjeva, sasvim ugodno

Komentiraj...
Vidi sve komentare