To je to što me zanima!

Napravio preko 300 prekršaja, pa opet pijan skrivio nesreću

Muškarac (27) iz Darde u alkoholiziranom stanju je izazvao prometnu nesreću zbog čega će zaraditi kaznenu prijavu. Dosad je osuđen na ukupno 299 dana zatvora
Vidi originalni članak

Muškarac (27) iz Darde u alkoholiziranom stanju je izazvao prometnu nesreću zbog čega će zaraditi kaznenu prijavu. I do sada je više puta uhićen i osuđivan jer je upravljao vozilima bez vozačke dozvole. Prema izvješću PU osječko-baranjske dosad je skrivio više od 300 prometnih prekršaja, piše Jutarnji list.

Posljednju u nizu nesreća skrivio je u nedjelju oko 0.40 sati u Osijeku. Izmjerili su mu 1,61 promila alkohola u krvi zbog čega se trijeznio u postaji. Auto kojim je upravljao bio je neregistriran. 

Zbog ranijih nesreća osuđen je na ukupno 299 dana zatvorske kazne. Počinio je ukupno 302 prekršaja. U vožnji pod utjecajem alkohola uhićen je 39 puta, a 58 puta vozio je neregistrirana vozila. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • VinkoJelenic 21.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Radazin 13.05.2013.

    Lupajte mi minuse,al ti cigani samo sr*nja delaju i nemože im nitko ništa.

  • vbuhac2 13.05.2013.

    ne ide se za to u zatvor. nije nikog udario i niti je napravio nikakvu štetu. samo su ga ulovili pijanog i neregistriranog.a osim toga pošteno bi bilo da policija zaustavlja samo one koji predhodno naprave prekršaj. npr oduzimanje prednosti, kad ne stane na stop ili sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare