To je to što me zanima!

Napravio uređaj za otkrivanje duhova i pričao s mrtvom kćeri

Gary i njegova obitelj su nakon smrti Melisse počeli primjećivati čudne stvari u kući. Gasila su im se svjetla i mijenjali programi na TV-u. Počeli su s njom komunicirati
Vidi originalni članak

Električni inženjer tvrdi kako je pronašao način kako će komunicirati sa svojom kćeri, koja je preminula prije osam godina. Gary Galka iz SAD-a kaže kako je tijekom godina uspio usavršiti uređaj za otkrivanje elektromagnetskih valova te da je snimio svoju pokojnu kćer Melissu kako mu govori "Bok tata, volim te". 

Melissa je poginula u prometnoj nesreći kada je imala 17 godina, a Gary i njegova cijela obitelj kažu kako su od onda počeli primjećivati neobjašnjive stvari u svom domu u Connecticutu. 

- Melissa je u jednom trenutku počela zvoniti na ulaznim vratima kuće, mijenjati TV programe i gasiti svjetla - rekao je Gary. Dodao je kako je bilo i situacija kada bi njegova supruga Cindy s ostale dvije kćeri Jennifer i Heather sjedila u kuhinji, a odjednom bi sve tri osjetile da je s njima još netko u prostoriji, javlja Daily Mail.

- Ja sam isto primijetio neke stvari. Nakon što bih legao u krevet nekoliko sam puta osjetio kao da netko sjedi pored mene. Osim toga, osjetio sam i kao da je netko prislonio glavu na moj trbuh - ispričao je Gary. Dodaje kako je uvjeren da postoji komunikacija i nakon smrti, a upravo zbog toga je počeo razvijati posebne uređajima pomoću kojih razgovara sa kćeri. 

Cijela obitelj Galka tvrdi kako su sva njihova iskustva stvarna, a Garyjev uređaj to i dokazuje. Ipak, Gary je objasnio kako Melissu od njene smrti nije vidio, već ju je čuo. Djevojku je vidjela njena sestra Heather i to tri puta. Gary je rekao i kako je razvio još nekoliko uređaja kojima istražuje paranormalnu aktivnost. Muškarac se nada i kako će svojim uređajem pomoći ostalim ljudima da prebole smrt svojih najbližih. 

Idi na 24sata

Komentari 233

  • Beki25 28.04.2012.

    I ja sam ostala bez voljene osobe i volje bih još barem jednom čuti glas, ali po mom mišljenju, ovo su natprirodne pojave i ja se osobno ne bih usudila koristiti taj stroj. A što se tiče ovoga da su osjetili nekoga u prostoriji, vjerujem im. I meni se to događalo. Pročitala sam u jednoj odlilčnoj knjizi da su mjenjenje TV programa, paljenje i gašenje svijetla znak da su oni dobro i da se ne brinemo...

  • user_35024 27.04.2012.

    Žao mi je čovjeka zbog neizrecive obiteljske tragedije ali žao mi ga, kao i većine Vas, što je u velikoj i opasnoj zabludi. On ne komunicira s svojom kćeri i potrebna mu je pomoć dobrog i pravog svećenika. Lupajte minuse koliko hoćete, znam što govorim i ako mogu kome pomoći s savjetom on je : "Ne igrajte se s takovim stvarima, niste ni svjesni u što se upuštate i kakovom se zlu izlažete".

  • Šubidubidu 27.04.2012.

    Sve što ljudima pomaže u tuzi i boli je dobrodošlo. Voljene osobe ne umiru, one su uvijek prisutne u nama, u našem srcu i mislima, i to ih čini živima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare