Obavijesti

News

Komentari 233

Napravio uređaj za otkrivanje duhova i pričao s mrtvom kćeri

Napravio uređaj za otkrivanje duhova i pričao s mrtvom kćeri
6

Gary i njegova obitelj su nakon smrti Melisse počeli primjećivati čudne stvari u kući. Gasila su im se svjetla i mijenjali programi na TV-u. Počeli su s njom komunicirati

VIDEO

Električni inženjer tvrdi kako je pronašao način kako će komunicirati sa svojom kćeri, koja je preminula prije osam godina. Gary Galka iz SAD-a kaže kako je tijekom godina uspio usavršiti uređaj za otkrivanje elektromagnetskih valova te da je snimio svoju pokojnu kćer Melissu kako mu govori "Bok tata, volim te". 

Melissa je poginula u prometnoj nesreći kada je imala 17 godina, a Gary i njegova cijela obitelj kažu kako su od onda počeli primjećivati neobjašnjive stvari u svom domu u Connecticutu. 

- Melissa je u jednom trenutku počela zvoniti na ulaznim vratima kuće, mijenjati TV programe i gasiti svjetla - rekao je Gary. Dodao je kako je bilo i situacija kada bi njegova supruga Cindy s ostale dvije kćeri Jennifer i Heather sjedila u kuhinji, a odjednom bi sve tri osjetile da je s njima još netko u prostoriji, javlja Daily Mail.

- Ja sam isto primijetio neke stvari. Nakon što bih legao u krevet nekoliko sam puta osjetio kao da netko sjedi pored mene. Osim toga, osjetio sam i kao da je netko prislonio glavu na moj trbuh - ispričao je Gary. Dodaje kako je uvjeren da postoji komunikacija i nakon smrti, a upravo zbog toga je počeo razvijati posebne uređajima pomoću kojih razgovara sa kćeri. 

Cijela obitelj Galka tvrdi kako su sva njihova iskustva stvarna, a Garyjev uređaj to i dokazuje. Ipak, Gary je objasnio kako Melissu od njene smrti nije vidio, već ju je čuo. Djevojku je vidjela njena sestra Heather i to tri puta. Gary je rekao i kako je razvio još nekoliko uređaja kojima istražuje paranormalnu aktivnost. Muškarac se nada i kako će svojim uređajem pomoći ostalim ljudima da prebole smrt svojih najbližih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 233
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.