To je to što me zanima!

Napuklo staklo akvarija u kojem je 400 morskih pasa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ukoliko se potpuno razbije staklo na akvariju, koji se nalazi u prizemlju centra, postoji opasnost da voda poplavi trgovine i ugrozi 33.000 životinja
Vidi originalni članak

Poznati trgovački centar u Dubaiju evakuirat će trgovine jer su primijetili kako iz golemog akvarija curi voda. U akvariju je više od 400 morskih pasa i raža. Sigurnosne službe u trgovačkom centru u četvrtak su pokrenule istragu, a nije poznato kako je puklo staklo akvarija. Trgovački centar su zatvorili na jedan dan kako bi popravili štetu. Ukoliko se potpuno razbije staklo akvarija, koji se nalazi u prizemlju centra, postoji opasnost da voda poplavi sve trgovine i sve bi životinje bile ugrožene. U akvariju je više od 33.000 životinja tj. 85 životinjskih vrsta. Akvarij u Dubaiju jedan je od najvećih na svijetu, a staklo oko njega je debelo 750 milimetra.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • svi_smo_doma 25.02.2010.

    Kako je puklo staklo? Do\'šo Mujo i lupio glavom...

  • PANDORA0212 25.02.2010.

    Da nemamo savijet nebi ni bili na vrhu hranidbenog lanca, davno bi nam popapale životinjice, samo zahvaljujući inteligenciji jesmo tu gdje jesmo ali mislim da nam to nedaje za pravo da radimo sa životinjama što nam je volja. Iako ovakve stvari nisu naš glavni problem, nije stvar u tome što se loše odnosimo prema životinjama u zatočeništu nego što se petljamo u njihovu divljinu.

  • saloma 25.02.2010.

    lol, tebi matematika ide gore nego meni, ako ti je 750 mm skoro metar

Komentiraj...
Vidi sve komentare