To je to što me zanima!

Narav Radimira Čačića postaje problem za Milanovićevu vladu

Nervozni ispadi Radimira Čačićapred kamerama, ali i iza zatvorenih vrata Banskih dvora, izazivaju sve više nagađanja o sudbini potpredsjednika Hrvatske Vlade
Vidi originalni članak

Kukuriku koalicija na vlasti je dva mjeseca, a već se ozbiljno “kljucaju” među sobom. HNS se pokazuje kao njena najslabija karika i to s prvim potpredsjednikom Vlade na čelu. U izbornu utrku predsjednik HNS-a Radimir Čačić ušao je s prometnom nesrećom koju je skrivio 2010. u Mađarskoj gdje je poginulo dvoje ljudi. 

Unatoč tome postao je ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik u Milanovićevoj vladi, a prema riječima njegovih nekadašnjih suradnika, ponaša se kao da je on premijer, a ne Zoran Milanović.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Idi na 24sata

Komentari 108

  • dren_1 12.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • TheCroatianjudge 11.02.2012.

    smradu cacicu treba te zatvorit u americku buksu do kraja zivota, da te karaju crnci sa veeeelikim tama-ki

  • grga-z 11.02.2012.

    zasto ne kaze nista dok je njegova firma radila u izraelu pa je tiscu radnika deportirano jer je pokupio lovu a nije placao vjerovnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare