To je to što me zanima!

Nargila zapalila Baščaršiju? Izgorjelo je nekoliko trgovina

Više trgovina i ugostiteljskih objekata planuli su na Baščaršiji u Sarajevu. Osjetio se miris plina pa su evakuirani okolni objekti. Požar je od 13.30 sati pod kontrolom
Vidi originalni članak

Više  trgovina i ugostiteljskih objekata te jedna pošta planuli su u srijedu oko 12 sati na Baščaršiji u Sarajevu. Sarajevo-x.com piše kako je osjetio miris plina te se evakuirani okolni objekti. Prema neslužbenim informacijama požar je buknuo u kafiću Damask i to zbog nargile ili pak zbog varenja budući da radnici postavljaju ljetnu terasu. 

Zasad nema informacija o ozlijeđenima. 

Na teren je izašlo deset vatrogasnih vozila. Jedan je vatrogasac propao kroz krov dok je gasio požar no srećom nije ozlijeđen. Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u 11.50 sati, a u 13.30 je požar stavljen pod kontrolu. Na mjesto događa je došao i gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen. 

Dnevni avaz piše kako su požar prvi počeli gasiti građani. Navode i kako je požar možda prouzročio kvar na električnim instalacijama u kafiću Damask. Točan uzrok će utvrditi policija nakon očevida.  

Idi na 24sata

Komentari 141

  • ZgodniFrajeri 09.03.2012.

    Bez obzira na takve kao što si ti, koji hoće bosanske muslimane prikazati kao alžirske ekstremiste - koljače, vjerujem da u Hrvatskoj ima normalnih ljudi, koji neće mrziti Tarika Filipovića, recimo, ili Đelu Hadžiselimovića, i sumnjati u njih da su teroristi i sl. Ostaje nam samo pouzdati se u normalne ljude, obrazovanje, činjenice, istinu i boriti se zajedničkim snagama protiv jednih i drugih fanatika. Što god dalje napisao, neću ti odgovarati, jer je uzaludno. Ne mislim ni čitati. Takve pojave kao ti su pokazatelj kolika je pogreška bila demokratizirati informatiku i dati svakoj nuli (sam si tako oslovljavao ljude) platformu da izrazi svoje "mišljenje".

  • btanusha 08.03.2012.

    kako neče kada su pola tih trgovina obične KOLIBE

  • dulama1 07.03.2012.

    pa izgorio moj samoborček,pa nikome ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare