To je to što me zanima!

'Naš Amar nije imao pola lica, sad se opet smije!' Dječaka izgrizao pas, spasio ga liječnik

Nakon što ga je u rujnu po licu izgrizao susjedov pas, dječaku (5) iz Sesveta je dobri liječnik besplatno odlučio rekunstruirati lice. Amar će se sada moći smijati i normalno odrastati, a prijetila mu je deformacija lica
Vidi originalni članak

Čovjek mu je rukom prekrio lice koje je krvarilo. Stajala sam pred njim prestravljena. Kad ju je maknuo, pola lica mu je falilo, sve je visjelo. Mislila sam da ću izgubiti razum, prisjetila se majka iz Sesveta horora kroz kojeg je nedavno prošla nakon što joj je sinčića (5) po licu izgrizao susjedov pas. Dječak je vrištao, na ulicu su istrčali apsolutno svi susjedi, znatiželjnu se djecu potjeralo kućama, zvala se Hitna, telefoniralo se dječakovom ocu koji je tada bio na poslu. Prizor kojeg majka, koliko god pokušavala, nikad neće zaboraviti. I otac jedva ima snage išta reći o svemu, dok se veseli dječačić momentalno ukipi čim čuje riječ pas.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • {matrix} 22.10.2023.

    Što je sa psom, jel dobio za to nagradu nekakvu slasticu?

  • Suštinu u prvi plan 22.10.2023.

    Vrlo, vrlo lijep dječak, nježnog izgleda (na prvoj slici), pravilan nos, usne, smiješak, obrazi, k tome sve simetrično. Ožiljak uz donji dio desnog kuta usana je vrlo lijepo saniran, sasvim prihvatlivog izgleda. Reklo bi se da je dr Kaliterna završio postupak kojeg je planirao, a on ima u planu daljnje poboljšanje (!). Čestitke doktoru, najbolje želje mami, ocu i Amaru za normalizaciju života. Vjerojatno im svima treba psihološka potpora. Nije fer da susjed traumatizira i dalje dječaka zadržavanjem psa. Koje je pasmine?

  • Voxpopuli_7 22.10.2023.

    Sto je sladak malecki

Komentiraj...
Vidi sve komentare